4tilføjet af

Fortrydelsespiller

Mig og min kæreste har en lille problem.. For en uger siden gik vi i seng sammen og det gik ikke så godt, vi kom til at glemme kondomet og jeg kom så inde i hende, lidt tidliger end jeg hade regnet med.... Men spørgsmålet er, at.
Jeg købte nogle fortrydelsespiller, nu er der jo kun gået en uge, men hun har fået sit menstruation, men det er uregelmæssig blødning, dvs. En uge før hun skulle have haft det og det er ikke meget, faven på blodet er mere lys i det.. Er der nogen der ude der kan hjælpe mig?
tilføjet af

Svar...

Hei
Hvor lang tid efter at i havde sex fik hun pillerne?!?
Mener at det er max 72 timer efter - eller før...
Og hvis de så er taget rigtig er alt godt.
Det er meget normalt at hendes mens bliver uregelmæssig en tid herefter.
Men ellers køb en graviditetstest på apoteket - så kan i være sikre...
Håber det hjalp - ellers skriv igen
Ps - og så brug for f..... da gummi en anden gang!
Dwarfmouse
tilføjet af

Tak for dit svar

Der gik 2 timer efter vi var i seng sammen, altså da hun tog det første pille og ca. 12 timer og 16 minutter efter, med den anden pille. Hun skulle bare tag den første pille hurtigst muligt og så tolv timer efter med den anden pille og som du siger 72 timer er det seneste.. Var sgu lidt bekymeret for hende, da hun sagde at det skulle først været her den 16'ne at hun skulle få hendes mense.. Jeg har købt en graviditetstest til hende, så må hun bare tag den efter hendes mense.. Ja jeg har sgu sagt til mig selv at jeg ikke vil sætte mig selv, eller hende for så noget igen.. Såh alle sammen der læser det her "HUSK BESKYTTELSE"
tilføjet af

Selv tak:)

Det glæder mig at i er ansvarsbevidste omkring det og at pillerne er taget til tiden, det gør nemlig at i ikke rigtig har noget at frygte.
Alt efter hvor mange graviditetstests du købte og hvilken slags, kan hun godt tage den ene nu selv om at hun har sin mens, bare for at gøre jer mere rolige og så evt den anden bagefter det er ovre, så er i helt på den sikre side.
Håber ikke denne hændelse har skræmt jer helt fra at have sex en anden gang...:)
tilføjet af

Tak for, selv tak

Man siger jo første gang for alle ting, såh. Men jeg håber selvfølgelig også det er den sidste gang, minne forventninger til at have et barn lige nu er ikke så højt. Med hensyn til sex, så nej det har skam ikke skrmt os, man begår fejl nogle gange, men dette var en af de fejl jeg nok helst ville undgå. Til noget helt andet hvor har du fået dit nickname fra om jeg må spørge?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.