3tilføjet af

ring til udlandet frit?

hey allesammen
Dette er mit første indlæg og håber jeg får nogle gode svar :D
Jeg er 21 år gammel ,som har en dejlig kæreste og i juli måned skal jeg ud og rejse til Tyrkiet i 2 uger. Har et kæmpe problem pga. telefon regning osv.[:|], som jeg vil gerne ringe til Denmark fra Tyrkiet.
Har hørt/set i et blad hvor man kan abonnere sig og tale frit og betale antal måned/er.
Så vil gerne høre om I har nogle tips eller nogle teleselskab som gøre det eller noget lign.
På forhånd tak og god søndag( mors dag)🙂
tilføjet af

Skype

Er vist den billigste måde. Eller via messenger eller de andre chat-funktioner der findes..
Eller også er der muligheden for at kobe taletidskort med en rimelig minutspris. Der er et telefonnummer på, som du så ringer op på fra hvilken som helst telefon/mønttelefon/mobiltelefon. Og derefter følger instruktionen der guider dig.
Dem kan du købe eksempelvis på posthus, diverse kiosker eller butikker der ejes af udlændinge. De har ofte et kundeklientel der bruger det for at ringe til familier i udlandet.
tilføjet af

CallMe

Prøv på CallMe.dk, de har vildt billig og til nogen lande gratis udenlandstelefoni :)
Ellers er Skype jo altid gratis og et kæmpe hit hvis man også har et webcam kan man samtidig se hinanden, men kan snildt benyttes uden webcam :)
Heidi :)
tilføjet af

Køb kort i stedet

Du kan bl.a. på posthusene købe telekort med forudbetalte beløb. Man ringer op til et centralt nummer, indtaster landekode og nummer på den du vil snakke med - og så kan der tales. Pengene trækkes over telekortet fremfor din regning. På den måde har du styr på forbruget.
der er forskellige udbydere af den slags kort og de opererer med forskellige priser, men du kan finde komplette lister over div. lande og se minutprisen der, så bare afsted og søg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.