1tilføjet af

Forret

forret spinat roulade
Skrevet af gitte jensen, 29.dec.2003, kl.18:49
300 gr. afdryppet hakket spinat
4 æg
1 1/2 dl piskefløde
salt og peber
æggeblommerne røres ud i fløden og spinaten røres i. Smag til med salt og peber
Beklæd en bradepande med bagepapir og pensl. med olie.
Spinatblandingen fordels i et jævnt lag på papiret og bages ved 180 grader i 8-10 min.
Afkøles.
Mousse
30 gr. rejer el. røget laks
1/2 l creme fraiche 38%
1 1/2 spsk sød chillisauce
1 spsk friskhakket dild
5 blade husblas
Rør creme fraichen jævn med chillisauce,salt og peber.Rejer el. laks hakkes let og røres i sammen med dilden. Smelt husblassen og vend den i, lad den stivne.
Spinatkagen vendes over på et andet bagepapir, da oversiden skal være øverst, når den rulles sammen.
Den kan laves op til 2 dage før serveringen.
Anret potions vis med pynt efter eget valg. rigtig god fornøjelse
tilføjet af

nøøøøøj

nøøøj den er bare god
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.