2tilføjet af

Forholdet er ikke det samme

Min kæreste og jeg har været sammen i 1 år nu og har boet sammen i næsten 1 år. Vi elsker hinanden, men jeg skal altid være mor for ham. Bede ham lade være med det ene og det andet og jeg bliver bare mere og mere iriteret. har sagt det til ham men der sker intet.
Vores sexliv er også blive ensformet, har prøvet mange forskellige ting så der er næsten ikke noget nyt at prøve. Hvad skal jeg gøre eller rettere sagt hvad skal vi gøre?????
tilføjet af

drop lige moderrollen

Det lyder foruroligende...er du sikker på at du ikk er ved at kvæle ham i "moderlig omsorg"?
Hvad siger din kæreste til alle de ting du gerne vil have at han skal gøre og ikke gøre? Er han helt vildt enig med dig, eller er det DIG der vil have tingene gjort på den og den måde? Fordi at i nu er blevet et par, er det jo ikke ens betydende med, at alting skal foregå på din måde for at undgå at verden bryder sammen - han magtede vel at eksistere fint nok inden du kom ind i billedet eller hvad? Hvis du fortsætter med at være hans "mor" så kan du være sikker på én ting - du ødelægger jeres forhold! Personligt gad jeg ikke dyrke sex med min partner, hvis han eller hun opførte sig som en forældrer eller hvis jeg betragtede min partner som et barn der skulle opdrages - så er vi vist henne i noget seksuel afvigelse af en form...
Lad din mand være en mand og lad være med at opdrage ham - han HAR haft en mor til det job! Og hvis du ikke kan lide ham for den han er, så smut - du gør jer begge 2 en bjørnetjeneste ved at prøve at lave ham om.
tilføjet af

grib hans testiker

Tja du kunne tage tag i hans testikler og sige at han skal tage sig sammen.
Man kan sku da ikke leve et moder son forhold, det holder sku ikke i laengten.
hvad angaar jeres sex liv tja saa ved jeg sku ikke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.