3tilføjet af

forelsket igen??

hej derude. min eks slog op med mig for lidt over en måned siden efter knapt halvandet år. hendes begrundelse var at hun ikke længere er forelsket i mig.. hun siger at hun ikke kan elske mig som hun burde. alligevel siger hun at hun savner mig og at jeg er dejlig, men hun tror samtidigt ikke på at hun kan forelske sig i mig igen.. jeg er begyndt at overveje hvordan jeg måske kan vinde hende tilbage. vil det være en umulig kamp at tage op??
tilføjet af

hmm

tjah.. min holdning til den svære kærlighed er at har man slået op en gang gør man det igen... så jeg ville lede efter noget nyt kød... men hvis du virkelig brænder for det, syntes jeg også du burde følge dit hjerte og gøre hva du selv syntes er bedst...
men som hun selv siger, så kan hun jo ikke forelske sig i dig igen, så måske får du dit hjerte knust igen ( taler af erfaring=( )...
men husk på... "intet er umuligt for den som bærer viljen i hjertet" :P
held og lykke=)
tilføjet af

vent

Det er en meget svær periode du er i, jeg selv har det ligesådan, bortset fra at min kæreste ikke slog op, fordi han ikke elskede mig, men fordi der var nogle andre ting i vores forhold han havde svært ved at overskue.
Jeg tror, at når hun siger at hun savner dig, og at du er dejlig, så mener hun det. Forstået på den måde, at hun savner forholdet, måske mere end dig. Der er jo en vis tryghed i et forhold, der har varet så længe. I starten kan det være svært at mærke om det er det ene eller det andet man savner. Så jeg vil gi' dig det råd at se tiden an. Kom ud og se nogle andre mennesker. Jeg selv vil ikke prøve at vinde min kæreste tilbage. Han ved at jeg elsker ham, så hvis han vil have mig igen så må det komme fra ham selv. Man kan (tror jeg ikke) sådan vinde en andens hjerte, men du kan jo være sød og en god kammarat for hende, og så se hvad der sker!!!
tilføjet af

i know...

jeg har selv kørt de samme tanker gennem hovedet med at hun måske mere savnede forholdet end mig, og jeg har også et enormt behov lige nu for at møde en masse nye mennesker. jeg har da også tænkt mig at være hendes gode ven fra nu af og så måske prøve at være ekstra chamerende🙂egentlig forventer jeg ikke der sker det store, men jeg har bare det her spinkle håb om at vi måske kan finde hinanden igen selvom hun ikke tror på det. hun siger jeg drømmer... jeg kan godt lide at drømme ;)
tak for jeres råd..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.