5tilføjet af

For våd.

Jeg har et problem, der går ud på, at jeg simpelthen bliver alt for våd. Allerede hvis jeg kan mærke, at min kæreste vil have sex, er jeg så våd, at når vi kommer til selve akten, kan min kæreste næsten ikke mærke noget, fordi jeg er drivvåd.
Er der andre, der har det problem, og er der noget man kan gøre ved det?
tilføjet af

Nikker genkendende..

Jeg har det påsamme måde. Faktisk skal jeg bare tænke på sex eller på intime berøringer. Jeg gør det når jeg har sex, at jeg har en klud liggende ved siden af som jeg bruger til at tørre mig selv og ham, så vi begge mærker lidt mere.
Jeg har det generelt ok med det, det er trods alt bedre end at være tør :)
tilføjet af

hmm

har svært ved at tro på, at han ikke kan mærke noget af den grund...
plejer at have modsatte positive effekt?!
tilføjet af

Kender det også

Da jeg var lidt yngre havde jeg faktisk samme problem - det er især irriterende, hvis ens partner ikke er så "stor". Men tro mig, det ændrer sig efterhånden som du bliver ældre, nu må jeg faktisk ofte bruge glidegreme.
p.s. det er ikke fordi jeg er æld-gammel - er 24
tilføjet af

Meget Våd

Når min kæreste er meget våd eller det som jeg betegner som meget våd syntes jeg at det er ekstra godt af 2 gode grunde !
1) Jeg kan stadig mærke nok til at det giver en ekstra fornemmelse som stadig er dejlig
2) Jeg kan kører i lænbgere tid så jeg samtidig giver hende en større nydelse !
2 gode ( syntes jeg selv ) grunde til at meget våd er ekstra godt. Jeg ved ikke hvor stor min p... er men hun siger at den er stor nok, så jeg går ud fra at det må have noget med størrelse at gøre når det gælder om hvor våd pigen er.
Anonym Fyr
tilføjet af

træls...

Hejsa...
Jeg bliver selv - utrolig let - meget våd!
Jeg går altid med trusseindlæg når jeg skal være sammen med min kæreste, ellers er det ubehageligt at gå rundt at være våd hele tiden, bare fordi jeg har mere lyst til sex end ham.
Men det er træls at skulle kunne forudse hvornår han så vil, for det er lidt af en turn-off at skulle løbe ud og fjerne det...!
Puha, men man får da lidt motion!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.