11tilføjet af

Folkekirken har ingen problemer!

Debatten omkring Islam, viser tydeligt at En stor del af den Danske befolkning er "Dybt Kristne" mennesker.
Derfor behøver Folkekirken og dens Præster ikke, at bekymre sig om tilslutningen og interessen for Folkekirken.
tilføjet af

Ja da...

Hellere kristemdommen end ISLAM:O)
tilføjet af

eller...

Eller måske er de bare anti-muslimer? De lyder da ikke særligt kristne...
tilføjet af

Nej hvis de fremmede var tolerante var der ingen problemer!

Du ved jo godt at de fremmede er dybt intolerante og at danskernes afslappede forhold til religion netop er fordi vi er tolerante.
Islam minder på mange måder om nazisme. Selvfølgelig var der også danskere der tog let på nazismen og selvfølgelig var der også direkte landsforæddere.
Som dig måske???
tilføjet af

Er det særligt kristent at lade "kulturberigende" knivstikkere lemlæste udenlandske stu...

Du ved jo godt at de fremmede er dybt intolerante og at danskernes afslappede forhold til religion netop er fordi vi er tolerante.
Islam minder på mange måder om nazisme. Selvfølgelig var der også danskere der tog let på nazismen og selvfølgelig var der også direkte landsforæddere.
Som dig måske???
tilføjet af

....

Nej, jeg ved ikke "at de fremmede er dybt intolerante".
Nej, jeg ved heller ikke "at danskernes afslappede forhold til religion netop er fordi vi er tolerante". Du er da ikke særligt tolerant, det er DF's præster da heller ikke, personligt tror jeg det er fordi de fleste danskere er dumme og ikke forstår at man ikke kan være kristen hvis ikke man følger Jesus ord. Og så selvfølgelig fordi de er dovne og selvhøjtidelige.
Jeg synes ikke islam minder om nazisme, ikke mere end kristendommen gør det, så måske du skulle lade være med at præsentere det som fakta, når det i virkeligheden blot er din egen, lettere blinde mening.
Du tager ret let på ordet "landsforædder", personligt synes jeg er det er jer ufredsskabere, der er landsforæddere, eftersom I gør Danmark værre at lave i.

Og nej, jeg er ikke landsforædder.
tilføjet af

Din uvidenhed skriger til himlen!

Du er dum og naiv!
De fremmede muslimer er de største racister.
Hvilken muslimsk familie vil lade deres datter gifte sig med en dansker
Iøvrigt tillykke med dine meningsfæller i Irak der lige har myrdet 12 nepalesiske arbejdere. Dine trosfæller var forholdsvis barmhjertige. Kun en af dem blev halal slagtet de andre blev skudt.
Envidere tillykke med de 3 studenter/ turister der er
blever henholdsvis hårdt såret og dræbt af dine muslimvenner.
Du taler om danskere der er dumme. Du er så dum og uvidende at du ikke selv ved det!
tilføjet af

pht...

Kan vi ikke droppe de personlige kommentarer i en ellers faglig debat? De er ret barnlige.

"Hvilken muslimsk familie vil lade deres datter gifte sig med en dansker"
Jeg siger ikke at muslimer ikke diskriminerer, jeg siger bare at jeg ikke tror på at de er værre end alle andre. Hvilken dansk mand vil i øvrigt giftes med en muslimsk kvinde i en burka? Desuden vil katolske og jødiske forældre heller ikke tolerere at deres døtre gifter sig udenfor troen. Hvorfor brokker du dig ikke også over dette?
”Iøvrigt tillykke med dine meningsfæller i Irak der lige har myrdet 12 nepalesiske arbejdere.”
Jeg ved ikke hvorfor du tror at jeg er enig med de mordere, jeg går bestemt ikke ind for nogen form for drab. Lad os lige huske at det ikke er MIG der er haderen i denne diskussion.
”Dine trosfæller var forholdsvis barmhjertige. Kun en af dem blev halal slagtet de andre blev skudt.”
Ja, det læste jeg også, og lad os lige for en ordens skyld blive enige om at disse få mordere ikke repræsenterer hele den muslimske befolkning? Desuden er jeg ikke muslim, hvorfor du så end tror det.
”Envidere tillykke med de 3 studenter/ turister der er blever henholdsvis hårdt såret og dræbt af dine muslimvenner.”
Hvad for dig til at tro at de er mine venner? Jeg kender dem ikke. Ligesom jeg ikke nødvendigvis bryder mig om alle danskere, bryder jeg mig nødvendigvis heller ikke om alle indvandrere. JEG diskriminerer ikke.
”Du taler om danskere der er dumme. Du er så dum og uvidende at du ikke selv ved det!”
Nej. Jeg taler om at danske kristne der tror at de kan hore alt hvad de vil, hade folk, samt stjæle og slå ihjel og stadig kan kalde sig kristne er dumme. Er du uenig i det?
For hvis man kan kalde en person for hvad man vil, uanset om denne person lever op til de forventninger der hører med, vil jeg gerne have lov til at kalde dig for muslim.
At jeg er så dum og uvidende at jeg ikke selv ved det er forhåbentlig sagt i spøg? Hvorfor argumenterer du ikke for det? Det er en af de kommentarer alle bare kan smide om sig, når de ikke rigtigt ved, hvad de skal sige, fordi de er løbet tør for fornuft.

Lad for fremtiden være med at putte ord i min mund, jeg har meget svært ved at tage det seriøst, og jeg svarer ikke på den slags pjat en anden gang.
tilføjet af

Islam = nazisme = racisme

Det er jo løgn at kristne, jøder og andre "ikke muslimer", ikke må gifte sig uden for deres religion.
Hvor mange "æresdrab" hører du om i de kredse?
Det kan ikke være studenterhuen der trykker dig.
tilføjet af

bah....

Er du efterhånden ikke træt af at ydmyge dig selv? Det er endnu ikke lykkedes dig at forstå en eneste af mine kommentarer, endsige svare på en.
”Det er jo løgn at kristne, jøder og andre "ikke muslimer", ikke må gifte sig uden for deres religion.”
Læs og forstå? Jeg har ALDRIG påstået at jøder og kristne ikke må gifte sig udenfor deres religion, jeg har heller aldrig påstået at der findes æresdrab i de kredse, men for din skyld, kan jeg da godt lige gentage:
”Desuden vil katolske og jødiske forældre heller ikke tolerere at deres døtre gifter sig udenfor troen.”
Og i tilfælde af at det kun er os der åbenbart(?) ikke har studenterhue, der til gengæld har en ordbog, kan jeg da lige hjælpe dig lidt mere på vej:
Tole’rere (fr. tolerér, lat. tole’raretåle, udholde) tåle, finde sig i; bære over med; m.h.t. medicin: kunne tåle.
Hjalp det lidt? Ellers så spørg igen, eller spørg eventuelt din lærer.
Og så nævnte jeg desuden slet ikke ”andre ikke muslimer”, hvorfor bliver du ved med at lægge ord i min mund når jeg nu siger at du skal lade være? Tror du ikke at det er tydeligt? Tror du ikke jeg selv ved hvad jeg skriver? Og tror du ikke jeg opdager det?
Pointen med sætningen var at jeg har hørt om flere tilfælde hvor jødiske eller katolske forældre har slået hånden af deres datter/søn fordi denne giftede sig udenfor troen. Det har intet med drab og forbud at gøre, og det var egentlig heller ikke det jeg skrev.
Og så tvivler jeg stærkt på at islam er lig med nazisme, jeg tror ikke koranen nævner ét bestemt land. Desuden, hvad skulle de udenlandske muslimer så gøre?

Læs og forstå.
tilføjet af

Hvorfor findes der ikke velfungernde islamiske lande?

Nej koranen nævner ikke et bestemt land, men det kan jo være at det har undgået dig at der også var nazister i andre lande end tyskland.
Islam er racistisk, kvindefjendsk og spreder sig som en pest op gennem europa hjulpet af nyttige idioter som dig.
Hvorfor findes der ikke velfungerende islamiske lande? Hvorfor kommer muslimerne til vesteuropa?
Du skal vist have dine skolepenge tilbage, hvis du da er begyndt i skole,
tilføjet af

vrøvl

”Nej koranen nævner ikke et bestemt land, men det kan jo være at det har undgået dig at der også var nazister i andre lande end tyskland.”
- Javist, og danske nazister forsvarer og elsker Danmark og forsøger at holde alle andre ude, men hvad gør danske muslimer? Tror du de har specielt stor nationalfølelse overfor Danmark? For hvis de ikke har det, kan de vel ikke være nazister, og hvis de har det, er det så ikke en god ting?
”Islam er racistisk, kvindefjendsk”
Absolut ikke, måske mener nogle indvandrere det, men det gør det jo ikke nødvendigvis sandt. Der står da også i biblen at de ”vantro” er urene og ikke i stand til at gøre gode ting, men gør det kristendommen racistisk? Og i så tilfælde, hvorfor brokker du dig ikke over det?
”og spreder sig som en pest op gennem europa”
Jeg synes ikke du skal sammenligne mennesker på flugt med pest, har du overhovedet noget belæg for det? Eller skinner din barnlighed igennem igen? Europa er for resten med stort.
”hjulpet af nyttige idioter som dig.”
Jeg synes ikke du skal kalde mig en idiot, det er barnligt og får dig bestemt ikke til at virke klogere. Som nævnt før er det kun stupide fjolser, der er ved at tabe, der anvender den slags ord.
”Hvorfor findes der ikke velfungerende islamiske lande?”
Jeg tror der er en længere samfundsvidenskabelig forklaring på det, måske er en af grundende at vi kun er nået så langt som vi ved at udnytte stort set alle andre lande og folkeslag i verden. Måske har disse lande bare nogle ufordelagtige traditioner, og måske er det islams skyld. Jeg prøver bare at påpege at der kan være andre forklaringer.

”Hvorfor kommer muslimerne til vesteuropa?”
Fordi Europa er et dejligt sted? Fordi de lande de kommer fra vil gøre dem ondt? For at slippe for noget slemt? Forklaringerne er mange…Vesteuropa er for resten med stort.

”Du skal vist have dine skolepenge tilbage, hvis du da er begyndt i skole”
Jeg troede vi var enige om at droppe de der ynkelige, personlige angreb, Hvilket formål tjener de?

Jeg finder det interessant at jeg svarer på alle dine kommentarer, du svarer knap på halvdelen af mine, dine sjældne kommentarer er ikke underbyggede, du argumenterer ikke og du bruger barnlige udtryk, det virker ikke rigtigt som om du tænker over hvad du skriver, og du er rent ud sagt voldsomt uhøflig, og alligevel mener du at det er mig der mangler uddannelse? Det finder jeg ikke logisk, forklar venligst nærmere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.