4tilføjet af

Fjenden er ....

”Fjenden er virkeligheden.”
Nogle her på debatten er sgu helt sygeligt optaget af skabe fjendebilleder. Man sige hvad som helst til dem, man kan konfronterer dem, med hvilken som helst kendsgerninger. Intet hjælper. De kan ikke selv se, at de skaber fjendebilleder.
Bliver I bange, hvis vi tager jeres fjendebilleder fra jer ??
Er det angstprovokerne, at leve i virkeligheden ??
tilføjet af

Uenig...

Jamen så prøv at "tage vores fjendebilleder fra os" da.
Prøv at bortforklare og undskyld for de massive anti-demokratiske, kvinde-hadske, intolerante, rascistiske og barbariske holdninger som der er blevet beskrevet mht. islam og vores "multi-etniske kulturberigeres" tilgang til disse samt deres åbenlyse modvilje mod Danmark, det Danske samfund, love, holdninger og kultur.
Prøv at bilde os ind at islam i virkeligheden er fred, selvom den opfordrer til massemord, voldtægt, drab, undertrykkelse, kvinde-had, et totalitær teokrati, krig og besættelse.
Prøv at skjule det faktum at indvandrer står for ca. 70% af alle voldtægter, ca. 60& af al grov og alvorlig kriminalitet og grov berigelseskriminalitet (røveri) i Danmark, en tendens der går igen i hele den Vesltige verden hvor der er indvandrer fra de muslimske lande, især fra mellemøsten.
Prøv at føre os andre bag lyset ved hjælp af smarte, tomme populistiske holdninger der udmærker sig ved ikke at have undersøgt tilstrækkeligt det omstændigheder omkring hvilket de udtales.
Prøv at lukke vores øjne når vi først nu er langtsomt begyndt at se hvilke vanskabning islam er, en vanskabning som vi har tilladt at bo i vores land i alt for langt tid uden kamp, uden modstand og uden kritik.
islam er selv skyld i, at andstændige folk vender den ryggen i takt med de véd mere og mere om den. Det er ikke skabe fjendebilleder, men at tage stilling til vores egne værdier og holdninger og imod intolerance, rascisme, had og undertrykkelse.
Der bliver nævnt at leve i virkeligheden. Det er fordi vi er begyndt at se virkeligheden i islam og i Danmark at vi er begyndt at tage stilling og forlange at denne sindssyge ideologi som minimum bekæmpes 100% og helst forbydes helt.
Det er desværre sådan, at det er folk som dig selv der bor i en illusionsverden, opbygget af uvidenhed og flotte, naive og urealistiske forestillinger om en religion hvis eneste foremål er at underlægge alle dens åg.
tilføjet af

Er enden nær ?

Vi du, at mener at enden er nær, så se her:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=71&posting=58293
tilføjet af

Du lever i en drømmeverden

Var nazismen et fjendebillede?
tilføjet af

Hvor er det godt skrevet!

Stærkt!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.