5tilføjet af

Finnish Metal Expo

Har lige bladret igennem nogle indläg her på forumet og her er tydeligvis en interesse for finsk heavy. så for dem som har funderet på en musik udflugt til finland og ikke kan for Tuska Opan Air til at passe ind i programmet er der jo altid Finnish Metal Expo. Det löber af stablen 28/29 jan 2005 i Helsingfors.
http://fme.fi/ findes der en smule info, men desvärre ikke noget programet eller biletter. Under "linkit"(links) findes links til nogle bands, alle finske med undtagelse af et (Mnemic) går ud fra at de er nogle af de bands man kan forvente at se.
Selv bor jeg i Helsingfors så jeg er på vej til fme, men de ville jo väre herligt m lidt röd/hvid farve i salen.
tilføjet af

HEEYYY Metalinvader

Hail Thee Metalinvader!
TUSIND TUSIND tak for informationen!
Den er sgu svær at sige "Nej" til :o)...vil lige tjekke med kalenderen...ellers er jeg ret sikker på at jeg er PÅ!!!!!
WAOOUUAAAAWWWW!!!!!
tilføjet af

et par tips

det blir jo fint hvis der kommer lidt rödt og hvid til Finland... for min del blir det nok en lang weekend, foruden fme fre/lör har jeg så REM om söndagen sammen m min bedre halvdel.
forresten, jeg arbejder sammen m en fyr som er rodet lidt ind i det finske metal miljö. han spiller trommer i Suburban Tribe (hard rock) og så har han hans eget projet körende Divine:Decay (thrash)http://divinedecay.com det sidste kan jeg varmt anbefale mens först nävnte ikke rigtig er min kop te.
tilføjet af

program og billet info

nå, endelig ny fra fme.fi, det lader til at der findes et program nu (www.fem.fi -> ohjelma) og billetterne sälges fra ticnet.fi og koster 20€/dag. Der er stadig en del åbner huller i programmer så der kommer sikkert mere godt til.
tilføjet af

Det er bare kanon

At du holder os opdaterede! Jeg har kigget, både på det finske site og det andet, som for mig er lidt mere forståeligt ;o)...og det er jo vigtigt at følge med her :o)
tilføjet af

Link på engelsk

http://www.fme.fi/imm.php
(*S*)....med al respekt...mit finske begrænser sig til noget med yxi, caxi, kollme :o)....eller sådan noget i den stil, tilgiv mig...men det her link, der skulle stå det samme på engelsk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.