4tilføjet af

Finde venner

hej jeg er en pige på 17 og jeg har ingen venner da jeg altid har siddet med hoved i bøgerne, men jeg går glip af meget, dem jeg går i skole med hader mig syntes jeg er mærkelig. så ville høre om der er nogen der ved hvor man kan finde venner og snakke med over nettet eller noget, ved enlig ikke så meget om at skabe venner da jeg altid kun har villet læse og sådan
nogen som kan hjælpe?
tilføjet af

hej

hejsa!
jeg kan da være din veninde, hvis jeg må :)
min mail er sommerfugl87@gmail.com
tilføjet af

hvor gammel er du

???
tilføjet af

Ventilen

Hej
Prøv at tjekke hjemmesiden "ventilen. dk", det er en slags forening for ensomme unge. De er i forskellige byer rundt om i Danmark, er helt sikker på at du kan finde nogle ligesindede der.
tilføjet af

Hvorfor venner over nettet?

Hej,
Det kan være svært det med at finde venner, det vil jeg helt sikkert give dig. Men at finde venner på nettet, er måske ikke den bedste løsning.
Det er jo det direkte "face-to-face" samværd med andre mennesker, som gør livet lidt sjovere. Det vigtige er blot, at du er tro mod dig selv, det vil sige, at du ikke lader dig styre af andres meninger om, hvordan man skal opføre sig eller lignende.
Hvordan man så finder nogen man kan være venner med. Ja, min erfaring er, at man først og fremmest sørger for at tilbringe noget tid sammen med de mennesker der er omkring en, enten i skolen eller i idrætsklubben - eksemplevis.
Tag noget initiativ til at snakke med dem fra skolen, evt. spørge nogle af de andre piger eller blot en af dem, om der sker noget spændende i weekenden. Og hvis de siger: "ja, jeg skal til en fest hos en" eller noget andet. Så siger du blot: "Det lyder da hyggeligt/sjovt, den er jeg frisk på". Hvis du bliver afvist, så spørger du bare hvorfor, helt stille og roligt. Der er ingen grund til at blive ked af en afvisning. Så spørger du bare nogle andre.
Ovenstående er bare et eksempel, det kan være alle mulige ting. Ekempelvis også, hvis du ved der går en god film i biografen, som du gerne vil se, så spørger du bare nogen om de vil med. Prøv også dem, som måske ikke er de mest populære eller dem som du ku se dig selv som venner med. Venner kommer trods alt i alle afskygninger.
Det vigtigste er, at du bare taler med folk. Skidt med om man siger noget dumt, det gør alle jo. Kan være svært i den alder, ved det - ikke fordi jeg er super gammel. Det er som om, de sociale spilleregler er mere indviklet. Måske det blot er et spørgsmål om, at man med tiden hviler mere i sig selv, hvem ved:)
Åbenhed og ærlighed, det er det der virker bedst til at finde ens bedste venner!
Men vil ikke anbefale dig at finde venner på nettet, specielt ikke, hvis det kun er igennem nette du snakker med dem. Hvis det er nogen du kan have et fællesskab med offline også, er det super.
Håber du finder nogle venner, det er nu det bedste:)
Ps: Går du på gym eller noget?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.