3tilføjet af

Femstjernet anbefaling.

Jeg vil gerne anbefale John Grays bøger med 5 stjerner!
* * * * *
Bøgerne handler om forskellene mellem kvinder og mænd. Han forklare på en utrolig logisk og simpel måde forskellene, store som små, og hvordan man kan tyde hinandens forskellige sprog, verden, tankegang.
Han har skrevet en del bøger. Hver bog går detaljeret ind i hver sit emne-del af forhold.
På bibliotek.dk kan du se alle hans titler på bøgerne.
Jeg har lært utrolig meget om mænd nu, forstår dem meget bedre nu. Det har været en sjov AHA-oplevelse og læse hans bøger. Har tit siddet og klukket af grin når jeg kunne genkende mig selv i det han skriver. Hvilket har været konstant da han virkelig bare kan sit kram!
Virkelig GOD LÆSELYST!
John Gray er vejen til mindre skilsmisser :)
tilføjet af

Ja det sikkert

Ja han har lavet nogle vildt fede bøger...
så fem stjerner fra min side
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
tilføjet af

Og Østergaard og Kühlmann

Glem ikke Martin Østergaard bøger - og Lone Kühlmanns "Lev selv". Martin Østergaards bog om "Vejen til mandens Hjerte" og "Vejen til Kvindens Hjerte" giver indblik i mange sider af mænd og kvinder, som jeg næppe tror det modsatte køn en jordisk chance for at vide. De er så dejligt ærlige...
Lone Kühlmann sparker bare røv til uselvstændige, klynkende kvinder, og beder dem tage ansvaret for deres egne liv, i stedet for at beskylde alle andre for deres mangel på lykke. "Hvis du lægger dig ned og siger som en gulvmåtte, så kan du være sikker på, at der kommer en og tørrer fødderne af i nakken på dig". (Elsker den bog)
tilføjet af

*G* - tror du mener FÆRRE skilsmisser ;o)

...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.