2tilføjet af

Hvad er det de har gang i?

Der er travlt i kontorerne i Parken, hvor en bestyrelsesrokade er undervejs.
Det meddeler Parken Sport & Entertainment, der er selskabet bag fodboldklubben FC København.
Tidligere administrerende direktør i SAS og ISS Jørgen Lindegaard skal sammen med advokat Henrik Møgelmose fra firmaet Kromann Reumert ind i bestyrelsen.
Ud og ind
Ud skal til gengæld Flemming Lindeløv, skriver Parken Sport & Entertainment, der derfor indkalder til ekstraordinær genrelforsamling.
- Jeg er ked af det. Jeg havde håbet på arbejdsro, så vi kunne få koncernen på ret køl. Der er ingen tvivl om, at værdierne er til stede, men selskabet har brug for fred de næste to-tre år og især den kommende tid, hvor FC København skal ud i Europa og spille om et trecifret millionbeløb, siger Flemming Lindeløv til Business.dk.
Allerede onsdag skrev flere medier om, at der var ballade bag de lukkede døre i Parken, kun få uger efter Flemming Østergaard blev afløst som formand af Lars Johansen.
Ifølge Berlingske Tidende har både formand Lars Johansen og Flemming Lindeløv været tæt på at trække sig efter et bestyrelsesmøde. Torsdag meddelte Parken så, at Flemming Lindeløv nu trækker sig.
Utilfredshed
Ifølge flere medier skulle det konflikten utilfredshed med et andet bestyrelsesmedlem, storaktionæren Erik Skjærbæk.
Han har investeret store summer i Parken og har siden set selskabets værdi falde. Ifølge Jyllands-Posten blev Erik Skjærbæk irettesat af Lars Johansen, da han kom nogle minutter for sent til et bestyrelsesmøde forleden.
Det fik bølgerne til at gå højt på bestyrelsesmødet, skriver epn.dk.
Til sitet sagde Lars Johansen om Skjærbæks forsinkelse.
- Det gør man bare ikke.
tilføjet af

Sådan er det

Når nogen går mere op i penge end spillet.
tilføjet af

Jamen, det er da

pengene der driver spillet.
Uden penge ingen spillere, ingen stadion og ingen noget som helst. Moderne fodboldhold er en forretning, og forretning handler om at tjene penge. Penge tjenes gennem succes på fodboldbanen, og penge bruges til at fastholde og udbygge forretningens (holdets) chance for at tjene yderligere penge gennem succes.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.