4tilføjet af

feel small

Hej alle!
Jeg er en pige på 20 glade somre. Jeg har et lille problem. For det første skal det lige nævnes at jeg er jomf. Og det er ikke fordi jeg ikke har haft ( eller har ) muligheden for at gå i seng med en fyr. Men jeg bliver hurtigt nervøs og føler ikke at jeg er "lækker" nok. Det føles som om alle de fyre jeg har fjollet rundt med har mange ( og store ) forventninger til mig, og så blokerer jeg fuldstændig. Selvom de ved at jeg er jomfru, presser de på, og det gør mig utryg.
Jeg ved ikke om jeg har berøringsangst, eller om det bare er fordi jeg ikke har prøvet så meget. Jeg føler mig hurtigt beskidt - eller hvordan man nu udtrykker det bedst - når der er en fyr der rører ved mig. Syntes ofte at det er lækkert når min krop bliver udforsket af andres hænder, men når de bevæger sig sydpå kan jeg ikke rigtigt ha' det. Jeg har rigtig meget lyst til at dyrke sex, men det er som om jeg er kommet ind i en ond cirkel, hvor jeg konstant løber ned ad en blind vej. Og det ender som regel med at jeg ikke kommer nogen vejne fordi min egen frygt stopper mig.
Hvad skal jeg gøre? Er der noget galt med mig?
Jeg har været sammen med nogle fyre som var enormt søde og tog det stille og roligt, men de kunne ikke engang komme tæt nok på til at gå i seng med mig. Jeg har som sagt lyst, men når jeg så er sammen med en fyr slår det klik og jeg skubber væk.
Er der nogen fyre der har oplevet at være sammen med en pige der reagerede som jeg gør - hvis ja, hvad gjorde I? Og hjalp det?!
Eller er der bare nogen der har et godt råd eller noget lignende så skriv venligst.
Mvh pigen
tilføjet af

Overgiv dig

Du skal lære at overgive dig til din kæreste, hvis du altså har en. hvis du ikke har en kæreste du føler dig 100 % tryg ved, er der ikke noget som helst galt med dig, så er det helt normalt at du ikke er parat til sex, hvis du ikke har prøvet det før. Hvis det bare er tilfældige bekendtskaber, er det nok et signal om at du er klar til sex, men ikke på DEN måde. Det er vigtigt at du finder den rigtige som du er helt tryg ved til den første gang. En som du ved ikke vil grine af dig eller se ned på dig hvis det ikke lige går som planlagt. Helst en med humor og selvironi, som du kan grine sammen med. Det er en stor oplevelse første gang, selvom man senere tænker på den med mindre stor entusiasme. Hvis du har en kæreste som er sød, følsom og som du er tryg ved, handler det om at du skal lære at overgive dig til ham. Du siger du føler dig beskidt. hvordan har du det med din sexualitet generelt? Onanerer du eksempelvis. Jo bedre du kender din egen krop, uden at føle dig beskidt, jo bedre kan du overgive dig til din kæreste uden at føle dig beskidt. Sex skal være dejligt, og der er ikke noget beskidt ved det, så er det fordi du ikke rigtigt har lyst eller er klar.
Tænk over med hvem du vil have denne oplevelse, og husk at det ikke er vitigt at det sker nu og her, men at du har hele dit liv til at nå det. Måske har dine vendinder allerede gjort det mange gange, og du føler at du er langsom, og at du ikke kan finde ud af det. Skide værd med vendninderne. Vi er alle sammen forskellige og du skal nok nå det.
Knus fra en der også var jomfru længe.
tilføjet af

hej

Lige pt har jeg ikke en kæreste, men jeg har haft flere kærester, og med dem fungerede jeg slet ikke. Jeg onanerer men efter det føler jeg mig sådan set ikke ulækker eller beskidt, for der er jeg jo alene.
Det er mere det der med at det er en anden der skal være sammen med mig - at der er en anden person der skal røre ved mig. Jeg kan ikke forså, hvordan man kan røre ved mig uden at syntes jeg er tyk. Jeg er bange for at blotte mig for meget, for jeg kan ikke selv lide hvordan jeg ser ud. Jeg får meget ofte at vide at jeg slet ingen selvtillid har mht mit udseende ( jeg har ikke noget problem med mig selv mentalt ). Men det hjælper ikke rigtigt på mit problem. Jeg er meget mistroisk overfor fyre ( ligemeget om jeg kender dem eller ej ). Det skal siges at jeg er blond, og at jeg har haft mange dårlige oplevelser med fyre der tror jeg er en dum, blond gås som man bare kan fucke og så skride bagefter. Det har gjort mig lidt paranoid fordi jeg dermed tror alle fyre er sådan - ved inderst inde godt at det ikke er sandt at alle fyre er på den måde. Men når jeg så sidder i situationen med en fyr trækker jeg væk.
tilføjet af

HMMMM

Jeg kender godt den der med den dumme blondine, det er pisse irriterende. Jeg vil nok foreslå dig at kende den fyr du tager med hjem så godt, at han respekterer dig for den du er, og ikke bare synes du er lækker. tag den med ro, før du skal i seng med en fyr, og hvis du har opfattelsen af at han bare vil udnytte dig, så lad være. Ellers bliver din manglende selvtillid ENDNU værre. Hvis du så er sammen med en fyr som du har tillid til / er kærester med, så skulle det gerne være lidt nemmere, men det er selvfølgeligt svært hvis man ikke bryder sig meget om sin egen krop. Jeg vil anbefale dig at lære at elske din krop med de fejl og mangler den har. Som jeg har skrevet et andet sted har INGEN eller meget få den perfekte krop, men jeg kender igen der er 100 % tilfredse. Man skal derimod lære at elske sin krop for det der gør den speciel og anderledes end det man ser i damebladene. At du er tyk (aner det ikke, har ikke set dig) er din opfattelse. Måske synes de fyre der bliver tiltrukket af dig at det er lækkert. Der er mange der ikke gider sådan nogle radmagre model tøser. TRO MIG. store bryster, små bryster, det er lige meget for de fleste. Bare der ER bryster hehe. Jeg mener det ALVORLIGT når jeg siger du skal lære at elske den krop du har. Den er dejlig på sin helt egen måde. Alligevel vil jeg give dig et andet tip. Det der ser godt ud, er ikke nødvendigvis det der er rarest at røre ved. Min kæreste har lidt ekstra på sidebenene og synes selv det er træls, men hvis man lukker øjenene og rører ved "det ekstra" føles det dejligt blødt. Jeg er sikker på at du også er dejlig at røre ved. Prøv at slukke lyset, hvis det handler så meget om hvordan du ser ud, for det føles dejligt at røre, uanset hvordan man ser ud. Det må du da også kunne mærke når du rører ved dig selv.
Det er alligevel det aller vigtigeste at du føler dig tryg ved ham du er sammen med og ikke bare har travlt med at få det gjort for at være nået lige så langt som veninderne. Du har dit tempo, og hvis du ikke føler dig klar er du det heller ikke. DEt er ikke en konkurrence. Håber mit svar kan hjælpe dig.
MVH
DDD
tilføjet af

thanks

Hej igen.
Tak for dit svar. Jeg kunne godt bruge det. Jeg tror bare jeg skal arbejde med nogle ting ang. mig selv, og så må jeg håbe på at det efterhånden bliver lettere.
Tusind tak for de positive ord.
Mvh girl
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.