7tilføjet af

bedraget

Min datter er lige fyldt 18 og har fået udbetalt sin børneopsparing. Hendes kærestes mor inviterede hende med på en rejse til Grækenland og min datter gav moderen kr. 3.800 fra børneopsparingen. Mindre end en måned inden rejsen fik min datter at vide at hendes rejse var afbestilt da moderen alligevel ikke ville have hende med - og hun kunne ikke få pengene tilbage. Vi henvendte os til rejseselskabet og det viste sig at der aldrig var blevet indbetalt andet end et depositum - og dette var nu overført til en anden rejse. Det viser sig at moderen nu skal til Grækenland for anden gang denne sommer. Hun har sagt min datter kan komme d. 18. og få sine penge. Men vi ved fra mange andre at allerede på mandag tager moderen til Grækenland, så hun er slet ikke hjemme d. 18. Så ikke nok med at hun lokker penge ud af min datter så hun selv kan få en ekstra ferie, så vil hun også lade min datter tro hun kan komme og få sine penge igen - når de slet ikke er hjemme. Politiet siger vi kan lave et civilt søgsmål mod moderen, men vi har også erfaret at hun skylder penge til højre og venstre i forvejen. Hvordan kan en voksen kvinde få sig selv til den slags?? Ikke nok med at min datter har mistet sin børneopsparing - hun kommer heller ikke på den ferie hun havde drømt om........
tilføjet af

Grrrrrrr

Hej. Hvis det var overgået min datter, så var jeg mødt op hos "svigermoren" og forlangt pengene her og nu! Ikke nok med det, jeg havde fortalt alle og enhver, hvad hun havde lavet. Folk skal jo advares mod sådan nogle som hende! Hvad har DU gjort for at hjælpe din datter? Håber du gør noget. Find dig ikke i sådan en dum gås! Hent pengene! Held og lykke.
tilføjet af

Nice try, but.........

Godt forsøgt!!! Jeg tror at SOL redaktionen nu sætter ekstra vækst i DINE SOLsikker....for denne klynkehistorie har vel intet andet formål???
Hvis lidt rejsefedteri ikke er formålet, så er den vist malplaceret......
Men 10 point fra mig på grund af din opfindsomhed.......
tilføjet af

Du der cboy du er en nar!!!!

Du der boy du er da vist ham der har master200.
Din nar svin.
tror alle bare gør sådan neej vel...........?
Spasser...
Håber du mister din børneopspaning du der C-boy.
Kan du ik se hun har et problem og du er bare et nul!.
Du tror den nok om alle! boy!!!!!!!!!11
Fuck af hevelde til!
tilføjet af

Takker takker takker

Uha da da da........
Jeg skal lige sige til mit forsvar, at jeg troede, at dette indlæg var skrevet under konkurrencen om SOLsikker, og derfor har jeg måske misforstået noget.
I mine øjne lignede det et forsøg på billige points, men jeg opdagede til min skræk efter at have posted i forum, at dette måske ikke var tilfældet......Man har jo ikke mulighed for at ændre sin tekts bagefter, men mon ikke det går......
Men tak for din intelligente opsang (flot sprog du bruger) .....jeg skal prøve om jeg kan sove i nat...... ;-)
tilføjet af

FØJ.....

Det er ufatteligt at der findes mennesker som hende du omtaler. At hun har samvittighed til at opføre sig på den måde er over min forstand.
Jeg håber din datter får pengene igen og mere til og tager på en lang velfortjent rejse :-)
tilføjet af

Cboy get a life!

OG DET SIGER DU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kik dig om det er den eneste som har skrevet sådan noget!.
Såå hold nu din kæft okay!
tilføjet af

Når man ser

Når man ser på dine svar, så kan man tydeligt se at du ikke har ret meget mellem ørerne.
Gud fader bevares.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.