9tilføjet af

FCK klar til Champions League...!

Endelig kvalificerede FC København sig onsdag aften som den tredie danske klub gennem tiderne til Champions League med en 2-0-sejr over Ajax i Amsterdam.
FCK gjorde det få troede muligt. Det danske mesterhold besejrede Ajax i egen hule med 2-0 og vinder dermed samlet 3-2 over det hollandske storhold. Modsat det første opgør i Parken havde FCK kræfter til 90 minutters fodbold og slog til foran mål, når chancerne bød sig.
Hvordan syntes du i sin helhed kampen den var?
VH. alfa-beta
tilføjet af

Kedelig første halveg - men anden var god

Længe leve fodbold
tilføjet af

Tillykke FCK

jA, STORT TILLYKKE, så de behøvede ikke Grønkjær, de havde jo Ajax egen mand til at score.
Kedelig 1. halvleg, men en god anden halvleg.
Her hvor vi bor, er vi Brøndby folk, så godt som alle, men alligevel, synes vi, at vi må erkende, at det er godt kørt af FCK, og Brøndby får i den den danske liga også meget svært ved at slå dem.
tilføjet af

Både og......

Da FCK forleden spillede hjemme mod OB fik de lige røven med sig og kampen endte uafgjort..........så alt kan ske i fodbold......vent du bare de skal nok få klø af nogle danske klubber:)
tilføjet af

tillykke tillykke

jeg ærger mig gul og grøn(kjær) over at jeg ikke fik set kampen. havde sat mig for, at jeg ville se anden halvleg. faldt i søvn efter fem minutters spil. stort tillykke til ståle og fuck'erne. det er det største der sket i dansk fodbold siden em'92
tilføjet af

Dejligt der endelig er et dansk hold med...

Og så er det mesterklubben F.C.København - det er jo super...
En super kamp efter de første 45 min - ja vi sad meget uroligt i sofaen de sidste 15 min...
Stort tillykke til FCK og alle fans'ne...
Karina FCKFC
tilføjet af

Jeg kan desværre ikke udtale mig

Så ikke selve kampen, men jeg så da frelseren Don stå med 11 klumper i halsen i et pavestolt øjeblik C",)
- Det er sgu godt gået af holdet fra Østerbronx, har ventet på det siden 1992.