3tilføjet af

F.C. København mangler en del endnu

F.C. København spillede søndag eftermiddag sæsonens første træningskamp. I Sverige tog Malmø FF i mod i en kamp, der endte 2-2.
Hjemmeholdet kom bedst fra start, da den tidligere OB’er Junior bragte Malmø for 1-0. Bare otte minutter senere sørgede Marcus Pode for at bringe svenskerne yderligere foran.
Med en halv time igen scorede Brede Hangeland efter en dødbold og fik københavnerne tilbage i kampen. Kort før slutfløjtet lavede Malmø selvmål og dermed udligning. Dog var det det svenske hold, der havde de største chancer for at score yderligere.
Som nye i F.C.K.-trøjen viste både Fredrik Berglund og Oscar Wendt gode takter. Desuden var Michael Gravgaard tilbage i forsvaret efter tre måneders skadespause.
"Jeg er tilfreds med kampen. Det var dog tydeligt at se at vi mangler en del endnu, men det var også ventet. Nu skal vi blot hjem og arbejde videre," sagde træner Ståle Solbakken efter kampen.
Hvor stærke er F.C. København blevet efter deres nyeste indkøb, hvor langt tror du de danske mestre kommer i champion league?
tilføjet af

de ka ik en skid

fck har endu en gang flottet sig med nye spillere men jeg tror stadig væk ikke at det betyder noget. og med hensyn til champions league vil jeg sige 2. runde.
tilføjet af

Klarer skærene

bedre end dit bifhold
tilføjet af

De skal vel lige sammenspilles

eller omvendt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.