4tilføjet af

build-up tag?

Jeg overvejer at købe et hus m build-up tag. altså et af de huse m. flat tag.... Hvad skal jeg kigge efter og kan en alm. håndværker vurdere om taget er i forfald eller hvordan kan jeg sikre mig? (udover en måske usikker tilstandsrapport)?
har du erfaring med den slags? og hvad skal jeg overveje før jeg kaster mig udi den slags?
håber på at der er nogen der har nogle bud på hvordan jeg selv kan tjekke hvordan taget har det. (en stige seføli men hvad ellers!)
;O)
tilføjet af

lad være

jeg har endnu ikke været ude for et build up tag der holder ret længe, hvis vand eller sne ikke kommer hurtigt nok væk vil det meget hurtigt finde en vej igennen belægningen og er der først et lille hul går der ofte råd/svamp mv. i den mellemliggende konstruktion inden du opdager at taget er utæt.
tilføjet af

spørg på

råd og dåd :P
tilføjet af

kigget selv på det

men vi tør ikke tag holder ca. 10 år så ikke så længe og størrer risiko for vand gennem trængnig.men det er selvfølig billiger at sætte tag på.
vi har valg et normalt tag. og har fundet det huset, dejlig. ellers bøvlet at finde sit hus.
mvh charlotte
tilføjet af

Tør godt

Flade tage lider under samme skrøne som at beton byggeri skulle have et dårligere indeklima end træhuse og teglbyggeri.
De papper der findes idag er ganske udemærket, ja kigger i på et hus med flat tag skal i påregne en renovering af jeres eksisterende tag men derefter er der ingen ko på isen. Tendensen i dagens nybyggeri og lidt nytænkning væk fra 90'ernes røvsyge typehusstil med saddeltag er heldigvis en nyrelancering af konceptet build up tag.
Build up tag JA TAK!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.