4tilføjet af

Farvel Frankrig

Danmark bliver den næste der overgiver sig til islam, hvis vi ikke snart gør noget
http://www.youtube.com/watch?v=o3R7hYMNY2E&feature=player_embedded
tilføjet af

Hele Europa vil blive et meget daarligt sted

Europa ryger ud i en voldsom borgerkrigslignende konflikt med muslimerne indenfor de naeste 10 - 15 aar. Europa vil blive et baade farligt, usundt og stressende sted at bo og opholde sig, og noget man kun goer hvis man ikke har andre muligheder. Fremsynede mennesker satser i dag paa investering i lande med faa eller ingen muslimske indvandrere. Idefolkene, Ivaerksaetterne og investeringerne forlader landet i et tempo som aldrig foer, - de kommer foerst tilbage naar genopbygningen skal finde sted.
tilføjet af

----og derfor -----

-- må (skal) Europa stoppe al familiesammenføring fra muslimske lande, uanset hvornår evt. tilladelse givet. Ankomne muslimer, skal kræves fraståelse af muslimsk tro, ellers ret retur, og den ansøgende (herboende) part må så følge med, og kan ikke ansøge om yderligere familiesammenføring (ingen småbrødre, ingen forældre, ingen bedsteforældre, ingen kusiner eller fætre).
tilføjet af

Frankrig er bedre end DK

De udviser langt flere end vi gør og det er der flere grunde til, men de har først og fremmest hjemsendelses aftaler med de muslimske lande, noget Danmark burde have haft for længst, med den asyl og indvandringspolitik som regeringen bryster sig af.
Og så bør man indrage militæret til at fragte de muslimske uønskede tilbage hvor de kom fra i store B54 bombere el.lign. Der kan man snildt pake 200 stk pr. flyvning og besætningen er bevæbnet til tænderne hvis passagerne laver vrøvl. Ellers kan man jo bedøve dem.
Faktisk har Frankrig og England en aftale med bl.a Marokko om at aftage perlerne i en speciel lejr, hvor eneste flugtvej er ud i den afrikanske ørken. Da man tager fotos og DNA, kan de aldrig vise sig i Europa igen, uden at de straks vil blive tvangsdeporteret.
I Danmark sender vi dem ofte bare til et andet EU land, hvorfra de nemt kan komme hertil igen, da vi jo har schengen åbne grænser.
tilføjet af

Udvisning ----

---oj oj -- ok, tak, det vidste jeg ikke, men måske er Danmark et for lille land til at kunne få aftaler med muslimske lande på samme niveau som Frankrig og England.
Jeg kunne dog godt ønske dette sådan!!!!!!!
Utilpassede indvandre, Indvandrebandemedlemmer, (fy for et ord) ------
Og så er der jo en stor del, som ER tilpasset!!!!
Men, som altid, det er mindretallet som maler det hele!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.