1tilføjet af

Fantasiens virkelighed.

Jeg må være faldet i søvn, men pludselig følte jeg en hånds stryge svagt ned over min ryg, hånder gjorde små cirkelbevægelser på sin vej ned over min sengevarme krop.
Hånden fortsatte ned over mine baller, med små afstikkere ind mellem dem og hele vejen rundt om dem, det var som kom der elektricitet fra hænderne.
De samme hænder fortsatte deres gang på min ryg, men nu kom der en ny fornemmelse, det føltes som en tunge og et par læber, der svagt berørte min efterhånden hede krop over det hele, hænderne og læbernes følsomme legen med mig, gjorde mig helt vil efterhånden helt vild.
Hænderne blev pludselig mere bestemte, og fik mig om på ryggen, men læberne og tungen fulgte med, et gjorde hænderne også. Jeg havde aldrig nogensinde følt noget lignende, læberne nappede først blidt, men derefter mere bestemt i mine brydtvorter, tungen ligesom snoede sig omkring mine erigerede brystvorter, men tungen fortsatte ned over maven, ned mellem mine ben, hvor tunge og læber gjorde ting og sager mod mig, jeg ikke troede var mulige.
De stærke hænder stredte og løftede mine ben, som ikke længere havde deres egen vilje, hænder, læber og tunge havde helt overtaget kontrollen, så benene lå efterhånden næsten oppe omkring skulderne, og jeg åbnede mig helt for tungen, der strøg elektriske gnister gennem hele kroppen, og pludselig mærkede jeg noget meget hårdt og stift, men også ekstremt varmt trænge ind og helt op i mig, følelsen var ubeskrivelig, det var je netop dette jeg længe havde ventet på, opfylselsen af mine inderste drømme, hvem og hvad var det der havde besat mig og taget mig i besiddelse, så jeg ikke længere selv havde min egen vilje, men føjede sig i en andens ønsker og behov, Jeg begyndte at åbne øjnene og række mine egne hænder frem og pludselig gik det op for mig, at jeg igen havde haft DRØMMEN, den der endnu ikke var gået i opfyldelse, den om ham der ville tage blidt og følsomt, men alligevel bestemt.
Jeg var helt ked af at vågne op og endnu engang føle, at være gået glip at noget fantastiskt, men hvor skulle en fyr i min alder finde en så dejlig fyr, der opfyldte min fantasi.
nu er ordene kommet fren og skrevet ned, er det en helt umulig fantasi.
Hilsen Christian
tilføjet af

Måske hjælpen er på vej.

Jeg kender det godt, drømmen skal prøves, ellers bliver man vanvittig, men måske er der en der reagerer her på dit ønske om at få opfyldt din drøm, der skal nok være en, held og lykke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.