9tilføjet af

får ham til at holde længere

Hey.. jeg har fået den mest vidunderlige kæreste - der er bare ET STORT PROBLEM!! Han kan ikke holde særlig lang tid, og jeg føler mig slet ikke med i akten. Jeg æææælsker lang sex og med min ekskæreste kunne dette foregå i sengen i ekstrem lang lang tid. Min nye kæreste som jeg forguder kan DESVÆRRE ikke holde særlig lang tid. Jeg har spurgt ham en gang om han det var normalt for ham at komme så hurtigt eller om at det var fordi vi ikke kender hinanden så godt endnu (vi har kommet sammen i et par mdr nu)... Han sagde at det var fordi vi ikke kender hinanden så godt endnu. Problemet er at der ikke har været nogen udvikling, og jeg skriger efter LANG sex - han er god og det skal lige tilføjes. Men hvad gør jeg nu, for det tydeligt ramte ham at jeg nævnte det... Det er jo et følsomt emne for de fleste mænd. Hvad gør jeg nu, og hvordan får jeg taget det op med ham uden at gøre ham ked af det?.. Hilsen fra en der HÅBER at han vil udvikle sig...
tilføjet af

Onani før sex.

Du kunne jo på en pæn måde,bede ham om at spille den af,inden i skal have sex sammen,det plejer at virke.Pas på med at kræve for lang sex,det kan skræmme ham væk.
tilføjet af

Onani

Hejsa med dig.
Hmm.. Det er et meget pirreligt emne du har fat i der. En anden teknik, som suplement til eller alternativ til at onanere før sex, er måske at få manden til at sige til lige før han kommer.. Lade ham få lidt fred til at det ligger sig lidt igen og der efter fortsætte akten. I mellem tiden kunne du jo få lidt oral eller andet godt. Det er en rimelig god træning og kan forhåbentlig få fyren til at holde længere i fremtiden.
Held og lykke med det.
tilføjet af

Her kan du finde oplysningerne

tilføjet af

tak for jeres svar

dem er jeg glade for... men hvorn får jeg taget hul på emnet uden at gøre ham ked af det igen.. dvs jeg vil jo heller ikke gøre ham usikker, men blot få ham til at overveje måske at tage mig mere med i det og ja tænke mere i de baner som længere sex => giver også mig mere nydelse (og ligeledes ham mere nydelse)... Han har haft kærester og længere forhold før, men han siger at hans kærester ikke var så friske på det som jeg er ... puha det frustrerer mig.. - mmen hvorn tager jeg den lige op igen..?
tilføjet af

Det er aldrig nemt

Hvis du opmundre ham og er positiv, så
mister han i det mindste ikke lysten til
at forbedre sig.
Stil ham nogle simple spørgsmål:
Hvad betyder sex for dig?
Er du villig til at blive bedre i sengen?
Kunne du få lyst til, at elske en hel aften i
sengen? En god middag, hygge, romantik og god
sex, og ingen tv.
osv.
Eks:
Hvis du vælger en mand med to biler, og
røven fuld af penge. Så kan du risikere
at han er en dårlig elsker, eller ikke
interessere sig for sex.
Du kan jo ikke få det hele med i posen.
Hvis god sex betyder 75% livsglæde, så
må du vælge nogle andre ting fra.
tilføjet af

Havde samme problem

Hej
Jeg har haft samme problem. Da jeg alt tid havde drømt om at blive omskåret, på grund af at jeg gerne vil være ren dernede, og det er meget lettere når man er omskåret, besluttede jeg mig for at få det gjort. Jeg kan kun sige at det på alle måde er en fordel, idet mit problem med at holde sig under samleje, er blevet meget bedre. Sex er i det hele taget blevet meget bedre.
Det er selvfølgeligt et spørgsmål om vilje, om man vil løse det på denne måde, men jeg har været meget glad for det.
tilføjet af

Altså

Prøv med Atamon.
tilføjet af

atamon !?

Hva gør atamon, det sku da total farligt !?
tilføjet af

Har sammen Problem med en fyr...

Har det samme problem med en fyr jeg ser engang imellem.. Når jeg ligger og sutter den af på ham, kan han holde i lang tid, men så snart vi går i gang med sex en går der kun et par minutter, så er han kommet og der er jeg jo først lige gået i gang og det sker også 2, 3 og 4gang. Han siger han ikke forstår det, da han har svært ved at komme når han er sammen med hans kæreste. Han mener det måske er fordi det er alt for frækt/liderligt det vi laver. Men det er rigtig træls for han er en rigtig sød fyr og vi er god til at hygge og det, men de enkle minutter er bare ikke godt nok, når man har brugt tid på at gøre sig lækker til ham og er total liderlig efter sex...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.