7tilføjet af

Et væddemål jeg taber uden hjælp!!

Min veninde var totalt ude at køre over en sød kæreste som desværre tvang hende til noget hun ikke ville, så vi lavede et væddemål om at hun skulle holde sig fra ham 1 måned og jeg skulle prøve at score klassens lækreste fyr, hvis det lykkedes hende at holde sig fra ham. Hun er så blevet vild med en af mine venner, så jeg taber nok! Problemet er at jeg slet ikke tør snakke med ham jeg skal score, fordi han er totalt lækker og det er jeg ikke (men jeg heller ikke spor grim). Jeg er bare genert... (jeg er 16, bare så I ved det)
Har forresten også skrevet lidt med ham, men aldrig rigtig snakket med ham. Hvis jeg taber, taber jeg 100,- kr. Hvis jeg tør prøve at score ham, skal jeg have 100.- kr.!!
Kram
tilføjet af

Hmm. ?

Hvor vil du hen?
tilføjet af

Hjælp...

Jeg vil bare gerne vide hvordan jeg skal komme til at snakke med ham...
tilføjet af

Doooooh

Og senere skal vi høre, hvor taberagtige fyre er!
tilføjet af

prøv at lade som om!

at du er vild med ham giv ham ret i hans meninger!
går han til noget gå derhen bare hold dig i nærheden
stads dig ud se sød ud men overdriv nu ikke prøv at blive ven med hans venner inviter dem med ud til noget fortæl ham ting om dig selv.
Udnyt ham ikke til at gøre nar af i kan jo gå hen og blive gode venner.Spørg hvad han kan lide"Hvorfor?" "Nå,ikke for noget" en dag kan du fortælle at du mødte ham på grund af et væddemål.Du kan også lade ham være ifred hvis det er det bedste!!!Det er din bedømmelse der afgør det.
kisses
tilføjet af

Du skal bare...

blive ved med at skrive med ham. Altså du mener sms'er ik'? Prøv at sætte det igang, og muligvis finder han dig interssant. Så gå i gang med mobilen!!!!!
tilføjet af

Barnligt!

Grow Up! 16 år, og så laver I væddemål om sådan noget!?
tilføjet af

Tak

for jeres svar. Heldigvis tabte hun så jeg slipper for at føle mig presset. Prøver nok alligevel, for han er ret sød.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.