9tilføjet af

Er usikker på ham!

Hej.
Jeg har en kæreste jeg har kendt i over 13 mdr. Vi har snakket om at flytte sammen men det er ligesom om han ikke rigtig vil.
Vi er rigtig glade for hinanden, og han er meget god til at vise det. Men han har dog aldrig fortalt mig at han elsker mig, heller ikke når jeg har sagt det til ham.
Jeg tror han elsker mig men kan bare ikke finde ud af at sige det. Han viser det ihvert fald tit, men jeg vil jo gerne høre det!!!!
Jeg tror han er bange for at brænde nallerne, som han gjorde i sit sidste forhold. Han og eks'en flyttede for hurtigt sammen og hun endte med at være ham utro.
Jeg elsker ham utroligt højt og vil ikke presset ham til noget han ikke vil, men hvordan får jeg ham til at flytte sammen med mig?
Vi er sammen hele tiden, sover sammen hver nat og har aldrig været oppe at skændes.
Hvad skal jeg gøre???
tilføjet af

tid?

Prøv at give ham lidt mere tid. Han bliver nok mere og mere sikker på sig selv, og jeres forhold. 13 måneder er godt nok lang tid, men hvis han er meget følsom, kan sådanne ting tage lang tid, men det skal nok komme, hvis han virklig elsker dig (og efter 13 måneder.. ja, så siger det jo næsten også sig selv, at han gør)
Det er i hvert fald mit forslag, og set fra mit synspunkt..
~~Talant
tilføjet af

Kan du uddybe det lidt mere.

Du skriver i er sammen hele tiden og sover sammen, så må man sige, i bor da sammen.
I bor mere sammen end mange der er gift!
At han ikke siger han elsker dig, har han aldrig sagt det, eller er det fordi han ikke siger det nok?
tilføjet af

svar til bestemor

Vi sover sammen hver nat, og er meget sammen. selvfølgelig ikke hele tiden, vi går i skole begge to.
Jeg tror han elsker mig, men har aldrig fortalt mig det. Han har aldrig sagt de 3 vise ord til mig, men han er meget kærlig og åben overfor mig.
Er det svar nok???
tilføjet af

Enten eller ?

Enten elsker han dig, men vil ikke binde sig.
Eller også har han dig kun som elskerinde, pga.
han har mistet troen på et fast forhold.
Vi kunne blive ved med at gætte, men du kender
ham meget bedre, og burde spørge ham.
tilføjet af

Han skal jagte dig.

Du skal ikke være sammen med ham hver dag. Han ved jo lige hvor han har dig - han behøver slet ikke sige at han elsker dig, du er der jo alligevel.
Lad ham få lov til at føle og tænke selv.
Lad ham få lov til at savne dig, for du skal jo være sammen med dine veninder ind imellem.
Du skal ikke sove med ham hver nat.
Har du prøvet at lade være med at være sammen med ham et stykke tid. Ikke for at straffe ham, men for at han selv kan finde ud af om han elsker dig. Det gør han kun ved at savne. Han skal i kontakt med sit eget følelsesliv.
Du skal være en glad pige, der går på cafe og shopping med dine veninder. Gå til ting der interesserer dig.
I er ikke i et ligeværdigt forhold nu.
Man kan finde masser af piger som tidsfordriv - men gør du dig selv til den man jagter og dermed føler man har vundet noget, man skal passe på og værne om.
tilføjet af

Hej

Det at i aldrig har været oppe at skændes, er ikke nødvendigvis noget godt tegn.
Man gider jo kun skændes med folk der VIRKELIG betyder noget for én - hvorfor skulle man ellers gide spilde energien på det?
Hvid han er evig-glad og total enig med dig, er det nok fordi han er konfliktsky eller ligeglad.
Du lyder meget ung. Pas på du ikke brænder nallerne på en der ikke er lige så engageret som du1
tilføjet af

hmm

jeg synes personligt ikke at du skal flytte sammen med ham hvis du kun tror han elsker dig, og han efter 13 måneder, aldrig har sagt det til dig..
jeg ville aldrig været blevet sammen med en, der ikke kunne sige jeg elsker dig til mig!!!
tilføjet af

tak bedstemor!

det råd du gav mus om at have det sjovt med veninderne og gå på shopping, det kunne jeg også rigtig godt bruge..
jeg er 16 år og min kæreste bliver 21 i næste måned og vi har været sammen i 5 måneder. han er min første kæreste og min første sexpartner. Vi elsker virkelig hinanden højt, og han kan modsat til mus's kæreste fortælle at han elsker mig 20 gange om dagen. men alligevel ved han hvor han har mig. måske ikke så meget i den sammenhæng om at bryde forholdet, for det har jeg været ved et par gange. men mere bare tidsmæssigt på dagsplan. jeg gik på gymnasiet, men droppede ud efter en måned. jeg kunne ikke falde ind i klassen, fordi det eneste jeg havde i hovedet var ham.. nu arbejder jeg 3 dage om ugen. Jeg er sjældent sammen med mine veninder, og går aldrig til fest. han ved at han altid kan ringe til mig og så er jeg der..
det har her den senere tid udviklet sig meget til et slag familieliv. han har egen lejlighed, og vi er næsten altid der hjemme. vi laver mad sammen eller til hinanden, og ser søndags filmen med slik og sodavand, har sex og går i seng. næste dag tager vi på arbejde og mødes der hjemme igen.. så starter det forfra..
jeg kan egentligt godt lide det. jeg føler mig voksen, men vil sikkert hurtigt blive træt af det. Jeg er kun 16 år, og tror at jeg måske har bundet mig for hurtigt. Så dit råd vil jeg prøve at bruge!!
Tak bedstemor
tilføjet af

Bedstemor

Kære Anonym - 16 år.
Det var godt du kunne bruge mit råd!
Du er vist en klog pige.
Da min egen datter var 16 havde hun masser af samvær med sine han/hun kammerater. Man får også nye impulser at tale om med sin kæreste.
Senere i livet når du har børn og arbejde vil du ikke have så meget tid at pleje dine veninder. Det er nu du skal sørge for, at de også er der senere i dit liv.
Rigtig godt liv til dig fremover fra Bedstemor
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.