3tilføjet af

Er så forelsket, men hvad gør jeg?

Der er en dreng som jeg virkelig syntes godt om.. men jeg snakker ikke rigtigt med ham.. Jeg går til sport med ham, men vi snakker ikke sammen.. Så er der det problem jeg vil gerne i kontakt med ham.. Og vil bare høre om det er plat af en pige at spørge efter HANS mobilnummer.. Også vil jeg gerne høre jer drenge.. Hvad skal man gøre for at i bliver intresseret, og ville i syntes det var OK en pige spurgte efter jeres mobil nummer, eller at hun tog det første skridt og skrev SMS til jer..? Plz hjælp..
tilføjet af

gør det dog

Plat og plat, det kan meget vel være, men det er direkte idiotisk ikke at gøre hvad man kan, for at få den man elsker. Tag dog at få fat i det nummer og gør noget ved det.
Det er egentligt træls, at det altid er os mænd, der skal tage initiativet til alting. Vi vil også gerne have tingene serveret på et sølvfad nogle gange. Lidt mere handlekraft fra kvinderne kunne være rart.
tilføjet af

hmm..

gør det.. spørg om hans nummer.. det er ikke plat..
det er nærmes bare et kompliment at nogen vil havde ens nummer..
Du kan også sagtens skrive til ham, hvis du får det, det ville være underligt andet..så skriv løs..
og efter du har skrevet med ham, og i mødes, så husk at smile og hilse.. altså sig hej.. for ellers kan det godt bleve lidt underligt..
hilsen mille
tilføjet af

jamen gør det dog!!

det er selvfølgelig kun min mening, men jeg syns ikk det er plat når det er piger der gør noget for at få forbindelse!! det er faktisk rigtig rart hvis en pige kan ta et initeritiv!! hvis du ikk ved hvordan du kan spørge direkte om hans nummer, så tal med ham om den sport i dyrker, og på den måde få ham til at skrive til dig..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.