23tilføjet af

er pia k virkelig en nazist?

hvorfor kalder folk hende for racist etc?
hader hun virkelig dem alle, eller er det noget som dansk folkeparti står for.
hun virker meget kompetent, men dog også syg i rugen. jeg ved sgu ikke...
tilføjet af

Nej

Det er meget stor forskjell på at være en realist og en rasist. Pia er realist, og de der kaller henne rasist har ikke noget kundskab om sagen.
tilføjet af

Et godt råd er.....

.. at læse DF's program. I det hele taget er det en god ide at læse alle partiernes programmer. Det giver en ide om de holdninger, der ligger bag politikernes udtalelser.
Så kan vurdere om, hvorvidt de er det ene eller det andet.
tilføjet af

Hvad er en racist. ?

Ud fra diverse politikeres udtalelser kan man godt være i tvivl om, hvornår man er racist.
I min ordbog er en racist, en som taler dårligt om andre blot fordi vedkommende har en anden hudfarve, har en anden tro eller blot kommer fra et andet land.
Jeg har aldrig hørt, hverken Pia Kjærsgaard eller andre fra Dansk Folkeparti, være efter folk pga. deres hudfarve, tro eller oprindelses-land. Derimod hører jeg Pia Kjærsgaard og andre fra Dansk Folkeparti sige, at er du udlænding og kun opholder dig i Danmark for at "nasse" på samfundet eller i det hele taget ikke ønsker at indordne dig, så er du nød til at forlade landet igen.
Det opfatter nogle som værende racistisk fordi hun dermed kun henvender sig til udlændingene, men det er nu engang ikke muligt at bede danske statsborgere forlade landet fordi de ikke opfører sig ordentligt.
Jeg betragter ikke mig selv som værende racist, men jeg mener altså også, at udlændingene som ønsker at opholde sig permanent i Danmark, er nød til at indordne sig og ikke bare være her for at "nasse" på samfundet fordi Danmark nu er et af de lande hvor der flest penge af hente for dem.
Jeg er totalt ligeglad med hvilken farve og tro folk har, kan de ikke indordne sig må de ud. Det kan i hvert fald ikke være rigtigt at vi danskere og Danmark skal indordne sig efter dem.
tilføjet af

Læs her og døm selv

http://www.leksikon.org/art.php?n=761
Læs oventående artikel om hvad fascisme er og dan selv din mening. Forfatteren kommer godt nok fra venstrefløjen. Bortset fra ordforrådet, (order "masserne" anvendes gang på gang), er det en meget sober fremstilling. (Jeg selv er bestemt ikke på venstrefløjen).
Det er meget langt. Men specielt den sidste del af artiklen, der handler om nyfascismen vil sikkert interessere dig.
the old baker
tilføjet af

Jo...

Lige præcis tro har hun (og et par af de andre) udtalt sig om. Hun har ikke ligefrem talt pænt om islam - om man kan lide det eller ej - og de havde også en kampagne på et tidspunkt, hvor det var den, det gik ud over.
Hun har også været efter somalierne - om man kan lide dem eller ej - som ikke har fået pæne ord fra hende.....
Så hvad hun er og skal kaldes, må være for folks egen regning, men hun er i hvert fald ikke min yndling......
tilføjet af

nej da

"hader hun virkelig dem alle, eller er det noget som dansk folkeparti står for". Nej overhovedet ikke- De står for en Dansk centreret politik istedet for de internationalt funderede parier!!
hun virker meget kompetent, men dog også syg i rugen. jeg ved sgu ikke... Tænk på hvor meget modgang og hvor meget hun er blevet kaldt af grimme ting og fremstillet som et monster!!
Den slags slider på folk i længden - også bliver de lidt mere aggresive i argumentationen end hvis folk havde gidet bare forsøge at lytte og ikke bare stemple!!
tilføjet af

Racisme er hudfarve.

Racisme grunder i hudfarve,og ikke en tro.
Tænker her på KKK i USA:KKK gik efter en anden hudfarve end hvid,og de var alle racister,oh de hadede alle sorte og jøder.KKK betragtede sig som den rene race,og den skulle ikke blandes med den hvide race,derfor skulle de udryddes,men de hentede dem selv i Afrika Gambia,Senegal,og brugte dem som slaver i USA.Slaverne blev tvunget til at ligge med deres Herre,og der kom jo disse flotte mulatter,som blev givet væk til andre slaver,ja,jeg kunne blive ved on dette emne.
Altså,drejer racisme sig om hudfarve,og ikke tro.
tilføjet af

Hun siger tingene som vi andre tænker !

Hun hader da bestemt ikke udlændinge/indvandrere ... tværtimod har hún udtalt flere gange, at hun gerne ser der kommer flere til landet .... veluddannede, vel og mærket ...... og hvem vil ikke give hende ret i det ?
Vi har da ikke brug for at skulle forsørge flere end vi gør i forvejen ?
Vi har da heller ikke brug for individer, som ikke VIL integrere sig .... og som viser det ved grimme udtalelser omkring kvinder m.fl. .....?
Hun siger tingene som vi andre tænker .... jeg er sikker på at flere politikere end hende, har den samme holdning .... det er bare et spørgsmål om at turde give udtryk for den !!!
tilføjet af

Begrebet racisme

er vel i dag udvidet ganske betydeligt i dansk lovgivning så det også gælder holdninger på det religiøse område.
Hvis muslimer giver udtryk for at sharia-lovgivningen burde indføres i DK og koranen foreskriver dit og dat som er i uoverensstemmelse med vores demokratiske samfunds- og værdigrundlag kan man komme i klemme som diskriminerende hvis man anfægter religionen, idet der er religionsfrihed i Danmark.
I virkeligheden er det os selv som samfund der sætter grænserne for hvad der er accetabelt i et frit samfund.
tilføjet af

Pia K...nej tak

Og med det mener jeg dét som hun står for og går ind for. Det kvindemenneske har kun een ting i hovedet og det er at VI er danskere og bor i Danmark mens de andre bare skal ud af vort land aldeles øjeblikkeligt. Sørgeligt men sandt. Hendes medmennskelighed tælles i penge. Vore egne rige pensionister får i rigt mål mens de fattige altså dem fra LO og lign. steder må klare sig selv. Pia Kærsgård ønsker kun at glæde sig selv og ingen andre.
Dette undrer mig fordi hun er da gammel nok til at have oplevet 2. verdenskrig hvor andre landes befolkninger hjalp os. Men med PK der er det modsat.
Hun tager fra de fattige og giver til de rige...HVORHERRE BEVARES EN HOLDNING.
Gid hun ved næste valg blev stemt ud af folketinget.
tilføjet af

Hør dog ordentligt efter!

Jeg er bestemt ikke Pia K.-fan, men jeg synes det er helt urimeligt at kalde hende for diverse skældsord og det der er værre.
Hun forlanger jo ikke alle ud af landet - tværtimod. Dem der opfører sig ordentligt, byder hun da velkommen.
Hvorfor læser/hører folk kun det, de vil læse/høre, og ikke, hvad der egentlig bliver skrevet/sagt?
tilføjet af

Styr din vrede

Ja, det var så din holdning og fint nok med det.
Men det lyder som om du har det rigtigt skidt med, at andre har en anden holdnig til tingene end dig.
Pia K. er til din orientering født 23. febr. 1947, så hvor meget hun med selvsyn husker fra krigen er nok ret begrænset, men jeg tror nu nok, at vi har betalt og stadig betaler (med Df´s stemmer)til verdens fattige og forfulgte i et meget stort omfang i forhold til indbyggertal
tilføjet af

Hmmm....

Det er jo også nemt at sige. Sådan har jeg det med de fleste kriminelle: opfør jer ordentlig eller forsvind. Men så enkelt er det jo ikke..... For; hvor skal vi gøre af dem???
tilføjet af

...og dermed er Pia K. ikke racist.

Det er jo det jeg mener. Efter mening er man racist når man ikke bryder sig om folk pga. deres hudfarve. Pia K. og DF siger jo ikke at de ikke bryder sig om folk med en anden hudfarve, men blot at folk som "nasser" eller ikke ønsker at indordne sig, måske hellere burde finde et andet sted at være. Dette siger Pia K. og DF til alle udlændinge uanset hudfarve.
tilføjet af

Er LO en stat????

Eller hvad mente du med det!
Så vidt jeg sidst hørte trumfede hun da en ældrecheck igennem og den var da ikke øremærket til "Rige" pensionister......
tilføjet af

LO ingen stat..

Kære SAP..
Prøv at regne den ældrecheck igennem så vil du måbe over det PK står for men det er da sandt at hendes vælgere har fået "lidt" mere at rutte med.
1000kr pr. næse pr. md. før skat. Vi siger skatten tager 48 prc. herefter er der 520 kr tilbage/md.
Dette er 130kr/uge. Div med 7 dg= 18.57 kr. Dette dividerer vi så med 24 timer og dette er: 0,77 øre mere i timen. Dette beløb sluger folk så råt og bakker PK op. Jeg vil ikke angribe alle jer der stemmer på PK men noget siger mig at I ikke helt tænker konsekvenserne igennem. I mine øjne og opfattelse af PK er at hun er medieliderlig. Den dag når den possitive bøtte vender og der skal træffes beslutninger som koster blod på vælgervægtskålen, så er jeg overbevist om at vi ikke kan se hendes røv for bar skosåler og ikke vil være den der deler sure regninger ud. Hver gang PK snakker i tv eller andre steder tier jeg stille for jeg vil ikke røbe at jeg er landsmand med denne negative kvinde. Rent faktisk så skammer jeg mig over hende..på mit fædrelands vegne.
tilføjet af

Ja skam dig bare

Ja, du kan regne men hvis du kunne du huske Nyropsregeringens bidrag og foranstaltninger mod de ældre og syge ville du skamme dig endnu mere!!!!!
tilføjet af

pia den heks...

en sådan kvinde burde ikke have så meget magt,det kan kvinder slet ikke styre!!!jeg bliver altid vildt dårlig af bare at se hendes gr..fjæs såå jeg slukker altid tv når hun dukker op og ved jeg bestemt ikke går glip af en sk....
tilføjet af

Fru Mimi

medieliderlig: hendes navn er Mimi Demagog Jacobsen der kan kan blive hørt når hun opretter hadesider mod 65 procent repræsenterer 0,5 procent af vælgerkorpset
tilføjet af

Ja men...

Hadekampagne mod Dansk Folkeparti!!!
Hvad vil du kalde de kampagner som DF har kørt mod indvandrer???
tilføjet af

f.eks

saglige, velbegrundede og veldokumenterede udsagn der bygger på kendsgerninger.
En fordom er udsprunget af fri fantasi....det er de kedelige kendsgerninger desværre ikke
tilføjet af

Er du på stoffer???

""saglige, velbegrundede og veldokumenterede udsagn der bygger på kendsgerninger.""
ALtså... hvad skal man sige til sådan fordrejning af sanhed.....
Vil du hvad er forskel mellem DF og Hizbutahrir?
De lige så dum men hver i sin retning. Det værste af det hele er at de begge har brug for hinanden, ellers er deres eksistens berettigelse i fare....
tilføjet af

Det er det I fortjener

At bekæmpes med jeres egen midler.....
http://www.danskfolkepartiskalikkeregeredanmark.dk
Godt gået CD
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.