4tilføjet af

er hun mig utro?

hej med jer
det kan godt være at jeg er ung, uerfaren og lille smulle dum, man jeg har måske et problem.
det er at min kæreste har fået infektion i underlivet som hun har fået medicin for selvfølgeligt, man det kan jeg bare ikke forstå for jeg fejler ikke noget, man ok det er også et stykke tid siden at vi har været i seng sammen.
jeg vil høre jer om hvad man får sådan noget fra, ved at gå i seng med en anden eller hvad?
og er hun så mig utro?
håber at der er nogen der kan svare som jeg vil sætte meget pris på
med venlig hilsen morten
tilføjet af

Måske, måske ikke

Hej Morten
Kan godt forstå at du er nevøs, og det skal du måske også ha grund til. du skriver ikke hvisken infektion din kæreste har?
Min viden siger mig at man godt kan få en infektion hvis 1) man ikke vakser sig 2)hvis der er meget fugtigt der nede 3) hvis hun piller sig med meget beskidte finger osv. men det behøver ikke være det.
hvis det er en kønssydom hun har fået ville hendes læge nok spørge efter dig så du osse kan blive behandlet, men det vil hun jo nok ikke sige til dig hvis hun ved at hun ikke har fået det fra dig af.
håber du kan bruge mit svar til noget ellers skriver du bare igen.
tanker fra MO
tilføjet af

øv øv

Hejsa Morten !
jeg er udlært som social og sundhedsassistent og ved at du ikke ikke bare kan få sådan en sygdom uden at have været i seng med en anden, jeg er ked af og sige det men sådan er det .
jeg synes du skal tænke på om du kan tilgive det og så skal du få snakket med din kæreste
mange knus og held og lykke Christina
tilføjet af

tag det roligt

Hej Morten
Det er altså muligt at få en infektion i underlivet uden at du er syg. Man kan også få det af at have frosset. Det er ligesom blærebetændelse. Derudover kan det mig bekendt også opstå, hvis du ikke har været helt ren på din penis, når i har haft sex. Så jeg tror ikke nødvendigvis du skal være så nervøs.
håber det bedste for dig
sirius
tilføjet af

Rolig nu.

Hej Morten.
Jeg arbejder på et plejehjem og jeg oplever tit at en af mine bruger har fået infektion i underlivet og har studeret emnet i mine skolebøger.
En infektion kan komme pga.
-Man har frosset.
-Vasker sig for ofte med alm. sæbe og ikke special sæbe.
-Vasker sig for mange gange mellem benene om dagen.
-Kan komme uden grund.
-Urenheder, måske rørt sig med beskitte finge, at men f.eks tøre sig bag i og derefter forand, så man føre bakterier fra enden op forand.
-Urenheder fra dig måske.
Det er altså meget naturligt, især for piger da vores huller sidder meget tæt. så det er meget let at overføre bakterier.
Så ta det roligt Morten.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.