7tilføjet af

Er en DF - S regering mulig?

Jeg tror at det er muligt. Imidlertid tror jeg, at de to partiers ledere er bange for, hvad det betyder vælgermæssigt med en sådanne tilkendegivelse. Imidlertid tror jeg ikke, at S vil miste mange vælgere ved en sådan udmelding, men det vil give uro i baglandet.
tilføjet af

alt er muligt

..i "den naives" verden, som åbenbart kan sandsynliggøre et regeringsarbejde baseret på en lige fremmedfjendsk integrationspolitik...
Men nu er der også andre ting i verden, so just dream on, my little friend..
tilføjet af

Vi vinder ikke

Hvis vi bliver ved med at være en radikal "pussy".
Hvis S skal være stærk igen, så må vi gå nye veje og udnytte ethvert flertal vi kan få for at få vores politik igennem. Dybest set tabte vi sidste valg, fordi vi lod R bestemme vores politik på mange områder.
Jeg er ikke enig i ordet fremmedfjensk, men af mangel af bedre så lad os bare holde os til dette. Sagen er, at valget står imellem en fremmedfjensk politik eller farvel til velfærdssamfundet. Hvis det sidste skulle ske, så vil vi få en amerikanisering af samfundet, som vil glæde R og den borgerlige lejr og paradoksalt nok også vil skade mange flygtninge og indvandre, og sidst men ikke mindst vil skade S.
Jeg er desværre bange for, at Mogens Lykketoft ikke er manden, der kan skabe fornyelsen i partiet. Han er traditionel og svag, men lad os vente og se.
tilføjet af

Stem for et humanistisk alternativ.

At nogen overhovedet kan stille spørgsmålet om Soc.demokratiet og DF kan gå i regering sammen viser, at nu er det på tide at vågne op. Der skal helt nye boller på suppen. Stem enten på SF, Enhedslisten eller Minoritetspartiet, hvis du stadig vil kunne se dig selv i øjnene i spejlet! CD og Kristendemokraterne står også for humanistiske værdier...
tilføjet af

Selvmordskandidater

Humanisme er ikke det samme, som at begå selvmord.
De partier du nævner stræber imod det kollektive selvmord, og det gavner ingen.
tilføjet af

Enig

Glimrende beskrivelse. Og det er under alle omstændigheder beskæmmende at se et stort parti som socialdemokratiet lagt i lænker af de Radikale. Det er som at se halen logre med hunden.
tilføjet af

Sådan bliver det aldrig.

Socialdemokraterne gør DF. til et fjende billede. Mange DF. medlemmer , stammer fra Fremskridtspartiet. DSU. har lavet et spil kort , på kortene er der billeder af " fagbevægelsens fjender" - se det på deres hjemmeside. De laver fjende billeder , istedet for at samarbejde. DSU. og socialdemokraterne vi have det sådan , at Danmark er et socialdemokratisk land. 200.000 fagforenings tvangs medlemmer (LO) - det giver jo gode indtægter. De som ikke vil det , bliver gjordt arbejdsløse. Jeg kan ikke lide socialdemokraternes skatte og indvandrer politik , det kan jeg så ikke slippe for via fagforenings medlemsskabet. Og det er tvang.
tilføjet af

socialdemokraterne og DF

Socialdemokraterne og Dansk folkeparti var nok ikke nogen dårlig ide, for så slipper vi da for SF , Radikale og gammelkommunisterne. Pia Kærsgård ville nok være en god flygtningeninister eller også Karen Jespersen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.