3tilføjet af

Er du undervægtig?

Hej
For noget tid siden eftersøgte jeg nogle unge, undervægtige piger til en artikel om undervægt i Vi Unge. Dengang fik jeg mange svar fra mange piger i mange aldre, og det har fået mig til at gå videre med ideen. For undervægt er jo tydeligvis et større problem, end de fleste lige går og tror.
Derfor skal jeg nu lave en tilsvarende artikel til bladet Bazar. Artiklen kommer til at handle om, hvilke problemer det giver at være undervægtig - både praktisk, fysisk og psykisk, om hele samfundsdebatten om fedme - hvordan den påvirker og i det hele taget om, hvordan livet er som undervægtig.
Men jeg mangler nogle case-personer, helst i alderen 25-35, som ikke har noget i mod at stå frem og fortælle om deres liv som undervægtig. - Og som ikke har noget i mod at der også bliver taget billeder til artiklen.
Kunne det mon være noget for dig? Så kontakt mig meget gerne på malene@alternatum.dk og hør nærmere.
Håber på at høre fra dig!
Kh
Malene
tilføjet af

UNdervægtig

Hej malene..
Jeg er undervægtig, men jeg er godt nok kun 18 år så måske jeg ikke er noget..
tilføjet af

hvor meget undervægtig?

Hej
Jeg er også undervægtig, 28 år.
Men jeg er ikke et anorexi-tilfælde..
Hvor meget undervægtig er det det drejer sig om?
Light
tilføjet af

Kontakt mig gerne

Hej
Ja, der er jo selvfølgelig svært at sige, for det skal jo i hvert fal dhelst være en del tyndere ned gennemsnittet. Men kontakt mig meget gerne på malene@alternatum.dk - så kan vi lige snakke lidt mere der...
Knus
M
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.