7tilføjet af

Er du overtroisk?

Tror du på varsler og tegn? Er du en af dem der tror, det bringer ulykke, hvis du ser en sort kat løbe over vejen – og at du kan forhindre ulykke ved at spytte over skulderen?
Er vi ikke alle overtroiske i en eller anden grad?
Jeg går i hvert fald ikke under en stige, hvis jeg kan finde en anden vej. Jeg spytter over skulderen, hvis jeg ser en sort kat krydse vejen (hvilket ofte er noget værre griseri, fordi det næsten altid sker, når jeg sidder i bilen 😉 ). Jeg kaster salt over venstre skulder, hvis jeg kommer til at spilde salt på bordet, og jeg passer meget på ikke at smadre spejle, for at undgå 7 års ulykke. Og det er heller ikke sjældent, at jeg banker under bordet og lirer 7-9-13 remsen af, hvis jeg har været lige lovlig dristig.
Er du overtroisk? Hvilke varsler tror du på? Og hvad gør du for at ophæve eller forhindre dem?
Jeg krydser fingre for, at du vil dele din overtro med mig 😉
tilføjet af

Varsler

Jeg prøver at undgå at gå under stiger og smadre spejle. Samtidig banker jeg også under bordet og siger 7-9-13.
Når jeg skal til eksamen eller noget andet vigtigt, har jeg et bestemt par "Smiley"-ørenringe på fra Tjekkiet, som min søster har givet mig. Jeg har også en "Lucky Penny" fra seattle hængende på mit penalhus, som jeg fik af min far, op til mine eksamener i 3.g.
Jeg har også et skytsengel-kort i min pung, så jed er en smule overtroisk 😉
tilføjet af

nope

Vi er ikke alle overtroiske i en eller anden grad.
Jeg er ikke.
tilføjet af

Kat over vejen.

Bliver en sort kat kørt over eller bremses der hårdt op medførende harmonikasammenstød på grund af katten, er det næppe varsler.
tilføjet af

Jeg er ikke overtroisk

Hvad skulle der dog være galt med sorte katte, og den største fare ved at gå under stiger må vel være at få enten maleren eller spanden i hovedet?
MalteFnalte
tilføjet af

Jeg er overtroisk, men tror ikke på det med sorte katte eller stiger!

Jeg er meget overtroisk, men jeg tror ikke rigtig på det der med hvis der er en sort kat der løber over vejen eller hvis man går under en stige. jeg tror meget på spøgelser, men og demoner, men det kommer af at jeg har en mor der også tror på spøgelser.
Og dem der siger at de ikke er overtroiske, det tror jeg også at alle er i en eller anden forstan, men det er ikke alle der vil indrømme det.
F.eks. min kæreste siger at han ikke tror på spøgelser, men alligevel ser han skræmt på mig hver gang vandet det har tændt 'sig selv' ude i vores køkken. det er først nu, 1 år efter vi lærte hinanden at kende han er begyndt at indrømme det for mig.
🙂
tilføjet af

jeg tro ikke, jeg ved

jeg er ligeglad hvad i mener og hvad i kalder mig. Men når jeg siger, jeg få billeder ind i hovedet om hvad der sker i fremtiden og det sker også sådan, så er det rigtigt.
livet er mere end bare en menneskekrop og menneske skabte Ting på vores planet.
tilføjet af

Ring venligst

Næste gang du får billeder af 7 rigtige i lotto må du meget gerne slå på tråden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.