3tilføjet af

er det utroskab??

Godaften...!!?. For et år siden ca. mødte jeg en fyr,som jeg er utrolig glad for,vi har haft noget kørende i et årstid snart, men da jeg sidst så ham(I maj månede) gik han ud af min dør i frustation af, at jeg krævede mere end bare sex,men et forhold,det blev åbenbart for meget for ham og forsvandt ud af min dør med en tom sætning "Det er slut"...Så sad jeg der,og uden vi havde fået talt i gennem,og han havde bestemt at "det" var slut.
Nu har jeg fundet mig en andne mand,og her kommer det værreste så, min nye fyr/mand skulle sove hos mig, desværre faldte han tidligt i søvn,og jeg tog ned til min gamle fyr for at se om han var hjemme?Kan det kaldes utroskab [jeg fik dog ikke kontankt med min gamle fyr..]
tilføjet af

nej!

Det lyder nærmere som om du har kastet dig for hurtigt ud i noget nyt.. Måske i frustration og afmagt over at blive "droppet" på den måde af din gamle fyr. Det var meget barnligt og umodent af ham at slutte jeres "forhold" fordi dine behov ikke blev dækket blot ved at I havde sex med hinanden.. Du gjorde rigtigt i at stå ved dit behov for mere end kun sex... Han er åbenbart bare ikke mand nok til at give dig andet. Mænd kan sagtens give sex, men RIGTIGE mænd kan derudover også levere varme, omsorg og forståelse for den de har sex med. Se det som en fallit-erklæring fra hans side at han ikke kunne være mand nok til OGSÅ at give dig dette...
Kan ikke forstå at du tror du har været utro??!!! Det har du IKKE overfor din gamle fyr, om noget har du højest leget med din nye fyrs følelser ved at indlade dig med ham når du ikke var følelsesmæssigt færdig med den gamle...Det bør du måske overveje til en anden gang.
Knus
Tea
tilføjet af

Hvorfor skulle det være det?

Hvis du kun kontaktede din gamle fyr for at få snakket det hele igennem, og derfor efter bare glemme det, så er det vel ikke at være din nye fyr utro?
Men hvis du derimod opsøgte din gamle fyr for at finde ud af om han havde skiftet mening med hensyn til et forhold, så er det vel en form for utroskab?
tilføjet af

Det er det

Det er utroskab, for tanken er der, og det er den der er problemet, for dig ik, du skal passe på, for du kan virklig komme galt afsted, du tager jo røven ikke bare på dig selv, men osse på den nye, dårlig samvittighed vil æde dig op indefra, jeg syntes at du har spillet dine kort dårligt, stakkels den ny, men er du en fair pige, så giver du ham chansen for at trække sig tilbage, for du har jo dummet dig, pga. dine tanker som du jo ikke bare kan smide ud, de vil altid være der, men ham den anden lyder til at være en kold skid, når han bare skrider, måske du gør best i at holde dig væk, jeg er sikker på at i har haft go sex, men sex er ikke kærlighed og hvis man bygger et forhold op på sex, er det dømt til at gå galt, det bliver jo hverdag lige pludsligt, jeg vd godt at kvinder er mere følsomme end mænd, især med sex, de har en tendens til at lave biometaforiske forstillinger som jo er metaforiske bygget på urtolige stærke følser som vi mænd godt kan have svært ved at forstå engang imellem.
Et lille råd, bogen der hedder "kvinder der elsker for meget" ville måske hjælpe dig lidt her, jeg kan godt se dit problem, men det er ingen synd, det er det kun for dig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.