3tilføjet af

er det mig der er gal på den

er det utroskab når man ser sin kæreste stå og kramme og nusse en anden pige i håret meget kærligt, jeg blev meget såret, men han siger at der ikke lå noget i det.... hvad skal jeg gøre ???
tilføjet af

også i den grad

ja det er det, og det er lige meget hvad han siger for vis du hopper på den så gør han det bare igen har selv prøvet det så jeg ved hvad det ender med og du vil bare blive mere ked vis du ikke siger noget til ham.
tilføjet af

Njaa

Hvis det overskred din grænse, så synes jeg, du skal sige det til din kærste.
Men personligt synes jeg, at man godt kan være så gode venner med andre en lige sin kæreste, at man godt kan give knuser og et stort kram.
Man skal bare kende hinandens grænser, og det kan man altså kun ved at snakke om det.
Jeg ville ikke blive ked af det, hvis min mand stod og snakkede med en pige og eventuelt gav hende et knus/kys. Men blev det af mere seksuel karakter, ja så var det jo en hel anden snak.
Jeg kan også selv give et knus/kys, uden at han farer op. Det er dejlig at have det sådan. Vi ved, hvor vi har hinanden (tror jeg da i hvert fald)
Held og lykke
Knus
tilføjet af

Helt sikkert

Ja han er helt klar utro, at kælle en pige i håret er ligesom at tænde en bil, for alle dig kærster jeg har haft her været helt vilde med at blive nusset i håret... så ja...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.