3tilføjet af

Vin til festen

Hej
Vi skal holde Nytårsaften for 25 mennesker og har brug for lidt råd og vejledning til hvilke og hvor mange flasker vine og champagne vi skal købe – indenfor en rimelig økonomi.
Vi skal bruge
-   velkomstdrink - f.eks. Asti
-   hvidvin til laks
-   rødvin til oksemørbrad
-   dessertvin til is - f.eks. en Sauternes –
-   champagne til midnat
Vi er lidt i tvivl om hvor mange flasker, der skal købes, så der er nok til 25 mennesker?
Vi vil gerne have et godt råd, til hvilken velkomstdrink, vin, champagne vi skal købe?
Vi har et budget på ca. 2500, så det må gerne være gode tilbud.
😃
Vh Fest aberne
tilføjet af

Gør dine venner en tjeneste

præsenter dem for CAVA. Du bliver den populæreste i omgangskredsen.
Vælg den søde til velkomst den tørre til fisken og midnat og den sødeste til dessert. Det er en ny verden, der åbner sig og til en pris, så alle kan deltage.
http://www.dvin.dk/produkter/mousserende/spansk-cava/?gclid=CMW6xs_O7J4CFQk13godZzctNA
Rådvinen skal være kraftig, men ellers kan man altid være bekendt at servere en Mouton Cadett. Den kan du få til "fra 59.95"
tilføjet af

vin

velkomst drik, dessertvin og champagne beregner man ca 8 glas pr flaske hvis det er champagne glas i bruger. rød vin er ca en halv flaske pr mand, men det kommer jo også an på hvor meget de plejer at drikke til fester. hvidvin kan man godt sige 3 pers om en flaske ca
tilføjet af

vin

Jaaaaaaaaa, dit problem er meget stort. Jeg havde selv samme problem for nogle år siden da jeg var på mallorca. Jeg tænkte bare sådan: "skal jeg gå efter kvalitet eller kvantitet??"[:*(] (svaret finder du senere)
Jeg går altid efter den mere smagfyldige velkomstdrink, så jeg kan få rusket min smagsløg lidt op, hvis du forstår sådan lille én (finger på næsen)hehe smiler groft. Jeg ville helt sikkert lægge et godt ord ind for en Cult Shaker som fås på tilbud i den lokale døgner. hvis du forstår sådan lille én (finger på næsen).
Til laksen ville jeg stærkt anbefale "Chevalier-Montrachet, La Cabotte, Monopole Bouchard '06". En meget tør men fyldig udvundet fra Chardonnay druen, selvfølgelig fra hvidvinens hjemland Le France.Den kan ikke fås i den lokale døgner. Set til spotspris i Johns Vin til kun 3.799,95.
Når man skal have et stykke saftigt kød som i dette tilfælde oksemørbrad skal man ikke bare købe en hvilken som helst rødvin. Mørbraden er det bedste stykke kød på koen så derfor må man også få det mest suplime af det suplimeste inden for rødvinens univers. Der er jeg tilfældigvis ekspert og vil helst sikkert anbefale en "Latour, Pauillac, 1. Cru Classé '05". Den er ligesom Chevalier-Montrachet en tør men meget meget fyldig vin men det mest fantastiske ved denne vin er at den er udvundet af ikke bare en men hele 4 druesorte. Den kan også købes i Johns Vin til 9.499,95.
Jeg mener at dessertvin er overflødigt da champagne er en af mine favoritter og jeg synes ikke at man skal bruge små penge på overflødigt ferskenvand.
Derfor vil jeg anbefale en champagne som jeg selv nyder dagligt på mit Chataeu i Loire Valley i sydfrankring. " Harboe BørneChampagne " den kan klart anbefales.
Hilsen din gode ven Winnie fra A-Town.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.