3tilføjet af

Fedt omdannes gerne til muskler...

Halløj....
Jeg er en gut på 16 år som ligger og træner svømning 4-6 gange om ugen... hvis jeg svømmer 4 gange løber jeg gerne 2... Jeg er lige startet op efter ét års pause, og vil nu gerne have nogle flere muskler og mere synlige... Ville Høre om der er nogen der kender til en "opskrift" på dette...? Skal siges at mit BMI ligger på 21, så jeg skal altså ikke tabe mig... Bare af med noget fedt og åpå med nogle muskler... Noget specielt jeg skal spise morgen, middag og aften?? Hvad med mellem måltider???
Marcator
tilføjet af

Træning..

Jeg tror ikke du behøver at tænke på kosten som sådan..idet du bruger dine muskler, bliver de få gram fedt hurtigt omdannet.
tilføjet af

Alder

Hej du
Tror også det har noget at gøre med din alder, da jeg var 16 var jeg som nu 182 og vejede omkring 75 kg, og nu er jeg så 29 og vejer 90 kg, og der er faktisk ikke noget fedt af betydning på kroppen, jeg træner som du svømning 3 gange om ugen, og løber dagligt 5 km, så ro på,tiden arbejder for dig.
Generelt er det jo en god ide at drikke en kakaomælk lige efter træning hvis det drejer sig om at opbygge muskelmasse, da det er hurtigt omsætteligt for kroppen, har faktisk hørt at det giver omtrent dobbelt så meget som hvis ikke man fik det skud protein.
Men dejligt at høre at du kan li sport, så fokuser på det, ellers bliver det surt at træne, hvis det kun er for at blive større.
Hilsen Søren
tilføjet af

Tips

Det er en god idé at indtage en masse proteiner, da de hjælper kroppen med at øge stofskiftet og er ret nødvendige til opbygningen af muskelmasse.
Du kan finde en masse professionelle tips på www.kreatin.dk
God fornøjelse
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.