4tilføjet af

kartoffelsalat - nye ideer.

hej alle sol debattøre.
Sagen er den at jeg har købt en bøtte kartoffelsalat (let) som jeg havde glædet mig til at spise, fordi jeg mindesdes at have smagt det og kunne lide det. det fandt jeg så ud af at jeg ikke kunne og nu står jeg med en ordentlig mængde kartoffelsalat som er lig etil at smide ud. Da jeg er studerende går jeg ikke ligefrem ind for at smide frisk mad ud.
Min umiddelbare ide var at varme det op og håbe på at det på den måde måske fik en anderledes smag. har nogen af jer prøvet det?
Har i andre ideer??
mvh Maria.
tilføjet af

uha dada

Varme kartoffelsalat op? Prøv først at varme en gang majonaise op, uha dada, men tilsæt friske forårsløg og karry, eller paprika. Du kan også røre en chili sauce, fra glas, i, evnt. tilsæt fint hakket cihili.Ja kun fantasien sætter grænser for at få den til at smage som mad.
Næste gang kan du købe et glas kartofler, og Knorr dressing mix til kartoffelsalat, så får du noget der smager.
tilføjet af

kold kartoffelsalat.

varmer man sq da ik op. spis den med små lune frikadeller. Bueno appetitto!!!
tilføjet af

kan jeg jo ikke li!

Hele pointen er at jeg ikke kan lide den kolde kartoffelsalat jeg har købt og jeg kan slet ikke lide frikadeller så kom med nogle bedre ideer...
tilføjet af

Endelig ikke varme...

...det bliver klamt og dressingen skiller.
Du kan forbedre smagen ved at tilsætte forskellige krydderier fx paprika, et fed hvidløg, sennep, ketchup, BBQ, aromat, purløg, persille eller lidt dip-pulver rørt op med vand først. (altså ikke dem alle sammen i en kartoffelsalat, vel:-)
For at få mere bid og smag i den kan du tilsætte tomatbåde, ½ sorte oliven, icebergsalat i tynde strimler eller agurketern...
Velbekomme:-) ...mee:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.