5tilføjet af

Er det kærlighed???

Hej.Jeg er vildt forelsket i en dreng jeg kender via en hobby.Jeg kan bare ikke finde ud af om han er forelsket i mig.Han bor i en anden by Vi har været bedste venner i et halvt år og han har sagt det ikke gik hvis vi kom sammen.Vi fik et forhold hvor vi var ikke-kærester men alligevel elskede vi hinanden. Nu kommer vi sammen, men han vil ikke have at jeg fortæller det til nogen. Han siger at grunden er at nogen af hans venner ikke kan lide mig.Er det kærlighed eller er det forkert????Qnuz
tilføjet af

skjul!!!


HEJ Ajax!!!
Hvis han elsker dig - hvorfor så skjule dig for andre ... her bude han da netop vise dig frem hvis i kommer sammen? ... Han er en rigtig lille dukkedreng ...uha, uha.
Vh. Bubbi.
tilføjet af

Hvis det var kærlighed

Hvis det var kærlighed var du ikke i tvivl...
Tænk på det!
tilføjet af

det er forkert!

Det er forkert! At hans venner ikke kan lide dig er ikke en god nok grund. Han bliver nødt til at tage en beslutning - og de gør du også. Enten er man kærester og må tage ansvaret for det - eller er man ikke kærester. Hvis han vil være kærester med dig er han nødt til at tage ansvaret for det, og så må hans venner acceptere at han er sammen med dig - lige meget om de kan lide dig eller ej. Det er jo ikke hans venner du skal være kæste med men derimod ham. Og hvad med dig? Kan du leve med kun at være skygge-kæreste? Hvis han ikke tør at sige det til sine venner, så find en bedre kæreste der kan. Det hjælper ikke at han er nok så sød og en dejlig ven, hvis han er verdens værste kæreste (og dem findes der desværre et par stykker af) der er rædselsslagende for at blive til grin eller ikke være sej nok for sine venner. Mange drenge er kujoner - og kujoner er dårlige kærester.
tilføjet af

det er det

Hej dig!! Jeg sidder selv i samme problem jeg ved ikke hvor gammel du er men jeg er 13. Min kæreste vil heller ikke have at der er nogle der skal vide at vi kommer, men det er bare så svært at holde hemmeligt, men det går når man kommer rigtigt ind i et godt forhold. Bare I elsker hinanden så skal det nok gå alt sammen, men HUSK hvis I vil holder det hemmeligt så skal i også holde det hemmeligt... Du skal ikke engang sige det til dine forældre!!!! Knus og held og lykke!!
tilføjet af

er det kærlighed???

your hafe to talk to him first,you do anything whit this case.fuck his friends,and love him.take a good care for him,if is you he wants.

all my love to litle girl!and good lock.
"tolken"
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.