1tilføjet af

rolf barfoed odense

Hei
Min kæreste og jeg skal flytte til Odense i den nærmeste fremtid. Vi har fundet flere lækre lejligheder hos Barfoed Group A/S og vi ville faktisk havde været over at se nogle af dem. Men lysten forsvandt lidt da jeg slog navnet op på google. Der var ikke mange der kunne sige noget positiv om ham. Dog var de fleste ting jeg fandt på nette af ældre dato.
Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre om folk stadigvæk fraråde rolf barfoed, eller om det er blevet bedre at bo til leje hos ham
På forhånd tak
Mathias Bech
tilføjet af

rolf barfoed odense

Ja, hold jer væk!
Jeg kender til flere som i den grad er blevet snydt og som har fået kæmpestore ekstraregninger. Min veninde og hendes eks fik ved deres skilsmisse en kæmpe regning for misfarvning af væggen i deres stue. Da de indberettede gennem lejernes landsorganisation og der blev kigger nærmere på sagen viste det sig at vær skimmelsvamp som Barfoed godt kendte til, men forsøgte at tørre af på lejerne.
Derudover har forskellige medlemmer af Barfodes bestyrelse jo flere gange været tiltalt og dømt for forskellige brud på voldgiftsloven og forskellige paragraffer i lejeloven.
Det samme gælder i øvrigt HD-ejendomme, som også markedsfører sig med mange lækre lejligheder. De har også flere sager som er lidt luskede, inklusive skimmel-sager der krævede domsafsigelse for at lejerne ikke blev opkræver mange tusinde kroner for svampeangreb de ikke selv var skyld i. Et helt byggeri var blev skadet af fugt da det blev bygget og alligevel blev lejerne pålagt udgifter for svampe-behandling i boligerne ved fraflytning.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.