2tilføjet af

Uddannelse

Jeg er efter mange mislykkedes forsøg på at få en uddannelse, startet på en ny. Jeg er gået i gang med grundforløbet som maler og indtil videre virker det som et meget spændende fag. Kan du se om det er noget for mig og om det er den retning jeg skal bevæge mig i?
Er der andre væsentlige ting i min fremtid, som jeg skal vide noget om?
Jeg er født 25.04.83 klokken 14.35 på Sønderborg Sygehus i Danmark
tilføjet af

glemte

glemte at gøre opmærksom på, at jeg foretrækker, at du kigger i horoskopet
tilføjet af

maler og fremtiden

kære Anonym.
Du spørger om malerfaget er noget for dig. Jeg vil sige et stort ja. Dit soltegn står i det kunsteriske tegn tyren og du har et meget fint aspekt til planeten neptun som indikere bla kunst, farver og dekrotation, så det kan næsten ikke være bedre.Jeg tror du har fundet din rette hylde på det felt.
Sidst på året får du sikkert lyst til at flytte, forandre, ryde op, købe nye møbler eller udsmykke dit hjem på en ny måde, måske er du allerede i fuld sving.
Planten jupiter går igennem dit 4 hus som står for boligen. Skal du underskrive en ny bolig kontrakt, så sørg for at læse de små bogstaver og alt er nedskrevet og til din fordel. Dette aspekt er for resten af året.
Du skal ikke at stresse for meget og påtage dig opgaver du ikke rigtig har lyst til, sæt dine grænser. Planeten mars er på spil og rammer din ascendant akse som står i jomfruens tegn. Du mangler ikke energi, men tag hensyn til dig selv i 2006
Held og lykke med din nye uddannelse og fremtiden
De bedste hilsner
Susanne
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.