3tilføjet af

tagpap

hej er det svært at lægge tagpap på ,og kan man gøre det hele året, er ikke håndværker og hvis det skal være en håndværker hvad vil prisen være på forhånd mange tak🙂
tilføjet af

Svært? - naarj.... -

- er det oven på et eksisterende paptag? - er det et nogenlunde fladt tag? - er der skorstene, hætter, inddækninger eller er det op af en mur/væg?
At lægge tagpap er i sig selv ikke så svært, du skal bruge en stor gasbrænder - kan måske lejes? så skal du bruge en god hobbykniv og et par kraftige arbejdshandsker..
Du kan lægge tagpap året rundt, blot SKAL underlaget være rent og tørt - lidt dug eller rim varmes tørt med gasbrænderen..
MEN - så let er det bare ikke altid!
Hvis det er et NYT tag, og hvis det er andet end bare et udhus du skal lægge tag på, skal du først lægge underpap, dernæst top-pap..
Tagpap har det, som man kalder 'svejse-bagside' - man varmer bagsiden med brænderen mens man langsomt ruller det ud.. det skal varmes godt, men kun lige til du kan se at asfalten begynder at smelte - så klæber pappet til underlaget - du må IKKE gå på pappet mens det er varmt!
Men - som sagt - hvis der skal laves inddækninger ved skorsten, hætte, vindue eller hvis der skal fodblik og tagrende eller andre 'operationer' - så vil jeg ikke råde en ikke-fagmand til at kaste sig ud i det!!
Hvad en papdækker koster vil jeg ikke udtale mig om, men det koster ikke noget at indhente et par tilbud i dit område.
Men, lov mig - hvis du ikke magter opgaven 100 % - så lad være..
Taget er en sårbar del af dit hus, og et dårligt udført og utæt tag vil kun give dig ærgelser!!
Kan jeg hjælpe dig med flere fiduser - så bare skriv 😉
tilføjet af

Lidt at kigge på

tilføjet af

tagpap

hej mange tak det er en stor hjælp du gav mig,ennu en gang mange tak😉[s]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.