2tilføjet af

Er det bare mig eller hende??

Jeg har mødt den mest sødest og dejligste kvinde i mit liv. Vi har nu snart kendt hinanden i et ½ år. Vi mødtes til en udendørs fest om aften, og faldt næsten med det samme for hinanden (kærlighed ved første blik). Vi har haft det rigtig dejligt sammen, og deler mange fælles interreser, indtil nu.
Hun er blevet meget afvisende her på det sidste (siden fredags) og vil næsten ikke være sammen med mig. Vi ses dog i weekenden, men selv hygge og gaver, har næsten ingen virkning haft. Hun er begyndt at snerre og beklage sig, selv når jeg tilbyder min hjælp med at bære ting for hende, og i studiegrupper (vi studer sammen)er hun begyndt at arbejde mere med de andre(drenge & piger), skønt de jo næsten alle sammen selv har kærester. Er det bare mig der er jaloux og har overset noget, eller er det noget piger/kvinder kan gå hen og bliver ("afvisende")?
tilføjet af

Kære Forvirrede

Jeg synes du skal fortælle hende hvad du føler. Sig til hende du føler hun glider væk og du føler dig usikker på hendes følelser overfor dig. Det nytter ikke at overøse hende med gaver eller konstant fortælle hende at du elsker hende, hvis hun er i tvivl om jeres forhold. Hvis du "omklamre" hende kan du risikere at du skubber hende længere væk. Giv hende lidt albueplads. Måske hun lige har brug for at få bearbejdet nogle ting. Det er vigtigt at man giver hinanden plads i et forhold. Jeg ved det kan være svært bare at "se til", hvis man føler den anden glider væk. Man føler grunden forsvinder under sig og man prøver ihærdigt at klamre sig fast og kommer oftest til at sætte sig på den anden part. Træd varsomt og vid at uanset havd der sker, sker det fordi det er meningen.
tilføjet af

Mand dig op!

Udfra dit oplæg kan jeg se mig selv som pigen, der pludselig virker afvisende!
Fyren går hen og bliver alt for sukkersød og pusser-nuser-agtig.. Til sidst er det lige til at brække sig over! Man vil, som pige, gerne have lidt modspil- lad være med at gøre alt let for hende! Vær lidt macho! Få dig noget attitude, der siger: "Jeg er sku lidt ligeglad"..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.