16tilføjet af

misinformation og integrationssabotage

Utroligt hvilke uvidende fordomme ,påstande , had og misinformationer der bringes her i dette forum .Man kan fristes til at tro at propagandaen er bevidst og fremsættes som bevidst undergravende integrationssabotage .
Således f.eks :
1.At Danmark vi være Islamisk stat 2050 ( falsk , læs selv statistikken )
2.At koranen skulle tillade pædofili
3.At koranen skulle tillade mord og terroraktivitet
4. At alle terrorrister tilhører den Islamiske tro.
Læs bl.a EU terrorliste : http://europa.eu.int/eur-lex/pri/da/oj/dat/2004/l_196/l_19620040603da00120016.pdf
O.s.v o.s.v listen kunne blive næsten som den uendelige historie ( løgnehistorie ).
Og det forbavser og forbløffer mig og jeg kan kun konkludere at der måske nok er en væsentlig grund mere til at integrationen har så trange vilkår ud over altså
det rent religiøse . Og det på trods af at misinformationerne også bærer præg at noget overordnet religiøst.
Citat Ghandi :
"Du skal selv være den forandring du vil se i verden."
tilføjet af

Tja, jo større løgn

Jo oftere man fortæller en løgnhistorie. Jo flere mennesker vil tror den. (Heldvis er vi alle lige naive)
"Jo større løgn. Jo flere mennesker vil tro den"
(Citat: Nazi-tysklands propagandaminister Göbels)
"Løgn er en NATURLIG del af den politiske kamp"
(Citat: Samme propagandaminister)
tilføjet af

Mange læser og et svar!

Elven må været udtømt?!
Nilen er længere!?
Nyt navn?!
Den store " Gandhi " må finde sine venner i Islam, som fluer på en gedelort!
tilføjet af

Indhold

På trods af min manglende lyst til at tilfredsstille dine maschokistiske lyster , vil jeg dog rent undtagelsesvis blot sige " at det er indholdet og ikke mængden der betyder noget for mig og således ifgl den lille tabel ville en være bedre end to.
tilføjet af

kriminelle

Ja og desuden er meget af propagandaen kriminelt og bryder med den Danske Grundlov
Udbredelse af racistiske udtalelser m.v. er efter straffelovens § 266 b – eller “racismeparagraffen”, som bestemmelsen ofte mere populært kaldes –strafbart. Bestemmelsen forbyder endvidere udbredelse af racistisk propaganda.
Grundlovens
§ 70
Ingen kan på grund af sin trosbekendelse eller afstamning berøves adgang til den fulde nydelse af borgerlige og politiske rettigheder eller unddrage sig opfyldelsen af nogen almindelig borgerpligt.
tilføjet af

Handlingsplaner

tilføjet af

hadets og løgnerenes løgne

tilføjet af

Information eller misinformation?

Hej Elven
Der er bestemt ingen grund til at misinformere omkring islam, koranens værste fjende er den selv. Sig at islam legalserer terror, pædofili og kvindeundertrykkelse, og du får straks at vide at man ikke må bagvaske islam... Men hvorfor er det at misinformation og bagvaskelse at komme med disse påstande, når det rent faktisk ER indeholdt i de islamiske skrifter?!?
1. At Danmark skulle være islamisk stat i 2050? Den køber jeg ihvertfald ikke... Hvis det nogensinde nærmede sig er jeg sikker på at mange danskere ville tage kampen op, fysisk som intellektuelt. Det er et skræmmebillede der er sat op for at give dansk folkeparti flere stemmer, og det er en ussel måde at føre politik på...
2. Islam og pædofili... Ja, det er tilladt!!!!!
"Profeten" Muhammed, der skal forestille at være det ypperligeste eksempel på en god muslim friede til én af sine koner (Ayesha) da hun var kun 6 år gammel... De blev dog først gift da hun var 9 (!!!) fordi hendes fader ikke synes hun var gammel nok som 6-årig... Måske var det normen dengang, men set i lyset af at den islamiske tro proklamerer sig som ufejlbarlig og evigtgyldig, så er det ligeså legalt i dag som dengang (ifølge islamisk tro).
3. Islam legaliserer terror! Muhammed selv begik folkemord og etnisk udrensning overfor ikke-muslimer der nægtede at konvertere. Krig og terror er islams fundament, at fornægte dette er at fornægte islam. Det ville tage en krig at underbygge denne påstand, så jeg vil i stedet linke til en artikel omkring islams legaliserign af disse handlinger:
http://www.faithfreedom.org/Articles/sina/falwell.htm
(Der er mange artikler, og de er generelt meget velunderbyggede)
4. Enig igen. Ikke alle terrorister er muslimer, men alle der bekender sig til islam, bekender sig samtidig til legalisering af terror. Derfor forstår jeg ikke at de mange muslimer, der netop IKKE synes at terror og mord er i orden, stadig bekender sig til denne ideologi. Enten er de uoplyste, og ved ikke hvad der rent faktisk står, eller også vælger de at vende det blinde øje til...
I det hele taget vil jeg anbefale dig at besøge http://www.faithfreedom.org
Det er en anti-islamisk side, der adskiller sig fra andre ved at være lavet af ex-muslimer, så det er virkelig folk der ved hvad de snakker om, for de kender islam indefra.
tilføjet af

4 ud af 4

Hey Dream.
Jeg er ikke den rette til at skulle forsvare nogen religion eller religionsfortolkninger overhovedet og det afstår jeg fra ,det er der ikke noget der kan få mig til, og mit synspunkt med hensyn til religion generalt er at det har fordrejet og fordrejer hele menneskeheden hvadenten det er i koranens eller biblens navn eller under påskud eller nogens fortolkninger af samme.
Jeg har således ikke den store kendskab til koranen og dens ordlyd, og kan derfor ikke sige at der står sådan og sådan der og der ,og det kommer jeg heller aldrig nogensinde til. Min bevæggrund og knowledge er mere i baggrund af HR arbejde og også inden for det emne der benævnes pædofili. Men når det så er sagt vil jeg sige at du har uret i dit postulat om Islam og pædofili og det bygger udelukkende på din egen konklusion og er ikke underbygget videnskabligt ( ej heller statistisk ) overhovedet.
En af de mest Islamiske fundamentalistiske stater må vel idag siges at være Iran . Her er lovgivningsmæssigt ikke sat nogen seksuel lavalder, men seksuelt samvær er forbudt ved lov uden for ægteskab. Og lavalder for indgåelse af giftemål er 13 år.
http://www.parstimes.com/women/child_marriage.html
Så kan du selvfølgelig ud fra Dansk lovgivning ( 15 år )sige jamen det er også pædofili. Men bemærk venligst så at den seksuelle lavalder mange andre steder ( ikke Islamiske ) er endnu mindre f. eks Chile 12 år, Mexico...Albanien ..Argentina.
http://www.ageofconsent.com/ageofconsent.htm
Islam legaliserer ikke terror, men der findes også inden for den religion agitatorer som bruger Islam til at prøve at retfærdiggøre deres handlinger og dermed at vinde krigere og soldater til deres hær ( som korstogene og Absolonske riddere).
Jeg kender mange muslimer ( rettroende )der tager afstand fra disse handlinger. Og selv om de ikke bekender sig til disse handlinger og er særdeles oplyste så bekender de sig rettroende til Islam , og det er deres rettighed og personlige overbevisning.
tilføjet af

Barnegift

Problemerne ang pædofili er iøvrigt af væsentlig større omfang og kompleksitet end til blot en fejlatig generaliserende opmaling af et skræmmebillede omfattet af kun en religiøsitet .
http://www.unicef.org/protection/index_earlymarriage.html
tilføjet af

pædofili

som tilbeder af islam, må du være den største pædo. der kan gå på 4 ben?
føj-skam dig
forsvarer pædo i islam jeg trode at du var reel med gode agrumenter men nej du skuffer mig-føj
tilføjet af

traditionen tro

Flyt dig , du skygger kun.
tilføjet af

Elven

.

Dette var loven i år-2000 unge iranere var her og fortalte om det! Det hed sig rundt omkring i verden, at de havde fået så mange goder i Iran, hvilket ikke var sandt. Og de kaldte deres råb om hjælp!
TRO IKKE PÅ DEM!! Jeg håber inderligt at de har lavet det om?

--------------------------------------
DERES fortællinger!!
citat:
Steninger, offentlige piskestraffe og dyb økonomisk krise tegner regimet i dagens Iran.
Den iranske parlament vil snart behandle et lovforslag om at hæve
minimumsalderen for giftemål. I forslaget løftes mindstealderen for kvinder
fra de nuværende 9 år til 14 og for drengenes vedkommende fra 15 til 16 år.
Giftefærdig 8-årig
- Når piger er otte år og ti måneder, er de gamle nok til at blive gift. I skolen bliver de taget til side, og gennemgår en speciel ceremoni, der hedder Taklif.
- Pigerne får overrakt deres slør, og bliver indviet i voksenverden. Små piger på ni år, som overhovedet ikke er voksne den islamiske sharia lov, der tillader piger til at blive gift når de er 9 og drenge når de er 15 år. citat slut:
---------------------------
Og her i 2004 kan du se hvad der er lovligt i Islam ifølge de Imamer! Vi spørger ham!!
Spørgsmål:
…jeg ønsker at gifte mig med en kvinde som er 12 år gammel. Hendes fader og hende selv er enige i ægteskabet. Hvad er dit råd?
Jeg er 45 år gammel og har været gift i 15 år. Min seksuelle lyst til min kone er næsten væk, så jeg ønsker at blive gift igen. Jeg ønsker at gifte mig med en kvinde som er 12 år gammel, hendes fader og hende selv er enige i ægteskabet. Min første kone fortalte mig at det kunne give problemer hvis der er en stor aldersforskel (mellem mig og min kommende kone). Ydermere er nogle af mine børn ældre end min kommende kone. Hvad er dit råd? Og er det tilladt for mig at have samleje med min kommende kone efter vi er blevet gift, eller skal vi vente til hun har nået en speciel alder?

Imam-svar:
Ifølge Sharia-lovgivningen, hvis en pige stadig er mindreårig (endnu ikke er kommet i puberteten), kan hun blive gift bort af hendes fader. Når hun kommer i puberteten har hun retten til at fortsætte ægteskabet eller afbryde ægteskabet.
DER ER INGEN ALDERSGRÆNSE FOR AT VÆRE INTIM MED SIN KONE, SELV HVIS HUN ER MINDREÅRIG.
Det er vigtigt for dig i din situation, at overveje din (første) kones betænkeligheder angående aldersforskellen.
Og Allah ved bedst
Mufti Ebrahim Desai
http://islam.tc/ask-imam/view.php?q=6737

**********************************************'
Spørgsmål:
Jeg mener svaret du gav til dén mand, der ønskede at gifte sig med en 12-årig pige var totalt forkert!! Det bliver kaldt pædofili.

Imam-svar:
Vores svar er baseret på Sharia-principper. Hvad er din ideologi baseret på?
Og Allah ved bedst
Mufti Ebrahim Desai
http://islam.tc/ask-imam/view.php?q=6857

***************************************************

Og én indvandrer i Ishøj i 1973 blev til 62 i 2003 ved familiesammenføringer!!! Så kan du prøve at regne nogenlunde ud, at der vil være en hel del flere 1 2050!

***************************************************

Se disse link!! De link fortæller om vold og terror!
Quran Surah 2:
http://www.faithfreedom.org/Quran.htm

Mange tak til The Skeptic's Annotated Quran site for at stille den til disposition denne indispensable indeks af Quranen.
http://www.skepticsannotatedbible.com/quran/index.html

.
tilføjet af

Elven

tilføjet af

Godt ,værdigt indlæg

Jeg er ikke nogen Imam eller ypperstepræst og jeg afstår fra at prøve at forsvare nogen religion eller religionsspørgsmål, og jeg mener også at religion generelt skal bekæmpes, og at religion generelt er en hæmsko for integration, og menneskelig udvikling, uanset om religionen hedder Islam ,Hindu, Jødedom, kristendom , nazisme .m.fl. Men det bekæmpes ikke ved fremmaning af skræmmebilleder og ved at gøre kun en hel bestemt kulturgruppe generaliserende til den overordnede fjende ( fordi de er troende og opdraget dertil ) ,og med forlangende om hjemsendelse eller gabestok eller folkeforfølgelse og heksejagt eller en hel masse lovforordninger og særlove og særloves særlove, det må betegnes som symptombehandling og ikke sygdomsbehandling. Der er ikke noget der retfærdiggør giftermål/ seksuel adfærd med børn endsige nogen religion /ideologi der retfærdiggør terrorisme eller pædofili. Det uanset om det begås indenfor Islam eller Hindu ( hvor det også er almindelig forekommende). Eller inden for andre ,også kristne sekter ( hvor det også er forekommende ). Så det er ualmindeligt forkert at sætte lighedstegn imellem hele problematikken om pædofili eller terror udelukkende generaliserende henførende til Islam idet problemerne ang. pædofili i øvrigt er af væsentlig større omfang og kompleksitet end til blot en fejlagtig generaliserende opmaling af et skræmmebillede omfattet af kun en religiøsitet , og det er udelukkende det som mit oprindelige indlæg omhandler.
http://www.unicef.org/protection/index_earlymarriage.ht ml

Læs i øvrigt også om hinduisme i relation til pædofili og terrorisme.
Læs i øvrigt også om kristendom i relation til pædofili og terrorisme.
Jorden er sgu rund og ikke flad og facts ,det er der ingen religionsfortolkninger der kan fornægte eller tilsløre for tid og evighed og derfor.
Ja , viden og oplysning, uddannelse og dialog og samkvem , sameksistens ,integration og under frie former ,det er der stort behov for , som det bedste våben imod religionsfanatisme og dårskab og fejlarvelighedsfølger til næste generationer.
Jeg har ikke på noget tidspunkt påstået at der ikke vil være flere indvandrere i år 2050. Jeg påstår blot at det ikke er ensbetydende med at Danmark er overvejende Islamisk år 2050 ,for det er der ikke belæg for hverken statistisk eller videnskabeligt, og det var det skræmmebilledet omhandlede , statestikken udsendt fra DS var blevet læst og fortolket som fanden læser biblen og udelukkende for at tjene hans ideologi og formål :)).
tilføjet af

'Elven'

.

Hvem er DS?
.
tilføjet af

Undskyld

DS er Danmarks statestik: som har lavet en statestik eller fremskrivning over befolkningsudvikling frem til år 2005.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.