3tilføjet af

Er der nogen der har en sjov måde at fortælle man er gravid

Er der nogen der har nogen forslag til at fortælle på en sjov måde at man er gravid?
F.eks. at severe noget vin til familien og spørge hvad de syntes om etiketten. (etikken er byttet ud med scanningen fra det første besøg.)
tilføjet af

Jeg gør..

Hejsa
Jeg er selv lige blevet gravid og er i 6. uge, så jeg går selv og pønser på noget sjovt.
Jeg havde tænkt på at lave en middag med mini majs, mini kartofler, cherry tomater, mini alting osv... og så spørge folk om de kunne gætte temaet på deres tallerken.
Ellers havde jeg tænkt på at tegne en baby på maven og tilfældigvis liiiige strække mig så blusen ryger op foran vedkommende. Dette skal selvfølgelig gøres et par gange til folk begynder at tænke over hvad det er.
Jeg synes nu også den med vin etiketten er god. Det er faktisk perfekt til min kærestes forældre for de elsker vin og vil more sig meget over det.
Jeg kan ikke rigtig komme på andet. Måske kan man sige at de skal begynde at tænke på babynavne eller noget i den stil... måske lidt kedeligt!!!
God fornøjelse :o)
Mvh. En Kvinde
tilføjet af

numerologi...

Hej!
Jeg kender nogle der benyttede sig af tidens trends - numerologi. De sagde til venner og familie at de havde været hos en sådan, hvordan hun havde været, situationen og hvilke navne hun havde fundet på...Men de synes altså at det bedste navn hun var kommet med var : Mor!
Hej Hej
tilføjet af

Min veninde

MIn veninde gjorde det sådan at. Hendes den gang kæreste (nu mand)Skrev et lille kort fra Babyen.Hvor hun skrev en lille hilsen Hilsen din Baby.
Det syntes jeg er en sød måde.

Hilsen Aphrodite
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.