2tilføjet af

Energiske saudiarabere

Fra start var det tydeligt, at Tunesiens spillere var klart bedre, teknisk og taktisk, men det var saudiaraberne, der leverede underholdningen med deres gå-på-mod og direkte spil. For selv om de knap kunne slå en aflevering til en medspiller i første halvleg, så scorede de point på respektkontoen for deres energiske indsats. Konstant lurede de på et tunesisk blodtab, der kunne løbes kontra på, og det kom, for tuneserne spillede besynderligt og uklogt tilbage på egen banehalvdel i lange perioder. Det efterlod tilskueren med en fornemmelse af, at alt kunne ske, og det gjorde det, selv om der skulle mange forsøg til, før bolden nåede inden for rammen.
To glimrende mål sparkede saudierne ind i anden halvleg, og begge gange smed spillerne sig på knæ i græsset for at takke en højere magt - og hvem det var, skal der ikke kloges på her, men måske fløj der også en tanke til deres fodboldunion, det havde i hvert fald lovet 600.000 kroner i bonus til hver spiller pr. sejr. Tunesiens Rahdi Jaidi annullerede dog den fede check i overtiden, og det uafgjorte resultat var ganske rimeligt. Tunesien var bedst, men Saudi Arabien kæmpede for det. Udmærket underholdning var det, hvis spænding kan kompensere for spillets kvalitet.
I Top-10 kommer ingen af disse to mandskaber, men hvor langt når de i efter din mening i VM-turneringen?
tilføjet af

Næppe Mercedes SLR og 30 kameler til dem

Ingen af dem når til mellemrunden. Saudierne startede nervøst, men de viste faktisk ganske nydeligt spil i anden halvleg. Sjovt at kommentatoren konsekvent udtalte dem som "sauddierne" med tryk på u :o)
tilføjet af

Jeg levner dem ikke mange chancer

Over and out!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.