1tilføjet af

Endnu en ulykkelig forelsket kvinde

Jeg kender en fyr, han bor i den ene ende af jylland og jeg i den anden ende, vi har haft et forhold før og snakker sammen nogle gange som venner, her for noget tid sagde han til mig at når han ikke kunne få hvad han gerne ville måtte han nøjes, det var mig han gerne ville have men da havde jeg fyr på, det har jeg ikke mere og for ca. 14 dage siden skrev jeg en sms til ham om mine følelser for ham for jeg er meget forelsket i ham, utrolig meget, men siden den dag har jeg ikke hørt fra ham, han svare mig ikke og ringer ikke og svare ikke den ene gang jeg ringede til ham... Hvad har jeg gjordt forkert? Og hvad kan jeg gøre for at vinde ham? (Jeg ved han er ledig)
tilføjet af

prøv ...

...at ringe til ham igen. Hvis han virkelig mente at du var den eneste ene for ham er det svært at sige hvorfor han ikke ringer tilbage - men jeg gætter på at han måske er blevet lidt skræmt for om han skal springe ud i det når du nu er blevet ledig. (Og hvis i nu begge to bruger de her pokkers mobiltelefoner så han kan se hvem der ringer, så prøv at ringe fra en anden telefon) (og, beklager, men jeg tror altså ikke sms er det rigtige til at sige den slags ting - hvis du endelig skal skrive er et håndskrevet brev langt bedre.)
Så hvis du kommer til at tale med ham kan du jo foreslå at i starter lidt forsigtigt - uforpligtende, og så se hvordan det går - inviter ham med til en fest eller lign. Det gør det måske lettere for ham at sige ja, idet det føles som et mindre skridt end hvis han tror at i skal giftes og have børn inden for den første uge🙂- altså, han kan muligvis være bange for hvormeget du forventer når han tidligere har sagt sådan.
Håber det kan bruges
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.