1tilføjet af

en tur i byen

Jeg var taget i byen med nogle af mine kollegaer for at fejre at vi havde haft arbejdsmæssig succes. Vi havde været ude og spise lidt godt og havde fået noget rødvin ved den lejlighed.
Vi gik ind på en af de populære barer i byen, hvor der var mange mennesker så man kom hinanden ved hvis man skulle på toilettet eller skulle fra den ene ende til den anden.
En af mine kollegaer gjorde mig opmærksom på en flot pige der var sammen med hendes veninder, men jeg tænkte der behøver jeg vist ikke at prøve for jeg er ikke smart nok og hun er vist 1 prisen i aftens lykkehjul.
Hun var mellemblond med langt hår, et sødt smil, lidt fræk og alligevel ikke. Flotte øjne et par pæne bukser og en blazer der matchede. En sand gudinde.
Jeg kunne mærke at alkoholen steg mig til hovedet og jeg valgte at drikke danskvand for en stund, da min kollega på forunderlig vis var i gang med at introducere hele vores selskab for pigen og hendes veninder.
En af pigerne henvendte sig til mig og vi udvekslede almindeligheder, hvad laver du, hvor bor du, hvor gammel er du.
Det viste sig at pigerne var studerende på universitetet og inden længe stod vi og snakkede sammen alle sammen. Vores nye bekendtskab kendte et godt sted og spurgte om vi ikke ville med derhen, jeg var egentlig ikke i humør til det helt store vilde og havde overvejet at tage hjem.
Hende jeg havde talt med, tog mig under armen og afsted det gik, nå hva en halv til en hel time, kunne der jo godt spenderes på det der nye sted.
Da vi var nået til det nye sted var det kombineret bar/dansested, men snakken gik lystigt og jeg tog mod til mig og spurgte hendes den flotte om hun ikke havde lyst til at danse, jeg kunne jo højst få nej.
Det blev dog ikke til et afslag, men hun skulle lige på toilettet, så jeg måtte lige vente lidt.
Jeg var returneret til baren og havde fundet mit glas, da nogen tog min hånd.
Det var gudinden, der havde taget føringen et kort øjeblik ud til dansegulvet.
Jeg spurgte hende, hvad hun hed og hun svarede Carina.
En langsom melodi afløste det diskonummer der lige havde været og jeg forberedte mig på at dansen skulle slutte, men da hun ikke gjorde mine til at forlade dansegulvet, trak jeg hende ind til mig, så vi kunne danse kind mod kind.
Var det min fantasi der løb af med mig eller pressede hun, sit underliv ind mod mig ?
Min hånd der havde ligget på hendes ryg, søgte lidt ned ikke påfaldende, snarere tilfældigt, Carina fjernede hendes hoved fra min skulder og kiggede mig i øjnene, jeg kyssede hendes bløde mund og mærkede, at hun stak sin tunge ind i min mund.
Vi blev enige om at forlade dansegulvet og jeg spurgte om hun ville med ud og trække noget frisk luft. Det var en chance og i odds ville jeg have fået 200 gange mine penge tilbage, hvis det lykkes.
Da vi kom ud kyssede vi hinanden igen og mine fingre fandt hendes numse, der var skjult bag et par bukser og hvad der ellers måtte være af stof mellem den og mine ivrige fingre.
Kysseriet stoppede og hun trak sig væk, åh nej sig det er løgn tænkte jeg.
Hun gik længere ned af gaden og jeg fulgte efter hende, hen hvor der var lidt mørkere.
fortsættelse følger...
tilføjet af

Bind dem noget mere!

Hej Fantast!
Jeg er en pige der tænder MEGET på dine historier!
Men der skal være flere piger der bliver bundet, måske midshandlet, og måske efterladt i regnen helt nøgne eller noget!
Kom nu..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.