12tilføjet af

En dag slår vi op

Jeg har en vildt dejlog kæreste, som jeg er meget forelsket i. Men alligevel tænker jeg hver dag på at "en dag der slår vi op". Det driver mig til absolut vanvid at jeg ikke kan nyde ham fuldt ud, når disse tanker styrter rundt i mit hoved når vi er sammen. HJÆLP! Jeg vil jo for alt i verden ikke miste ham. Hvad kan jeg gøre ved det?
Hilsen MOI
tilføjet af

Positive tanker

Kære pige
Måske ved du inderst inde at jeres forhold ikke vil holde i længden eller måske er du bange for at miste ham fordi det er sket for dig mange gange før.
Prøv at ændre dit tankegang og tænk..Vi er sammen for altid. Hvis du focuserer på at jeres forhold ikke vil vare ved, vil det heller ikke. Dine tanker er med til at skabe dit liv. Jo mere positiv du ser på verden, jo mere positiv vil verden vise sig at være for dig.
Knus
Pige 27
tilføjet af

HMM Forelsket ???

Hej Anonym
Det er da mærkeligt at have disse tanker i hovedet når man er det. For mig lyder det som om du IKKE er forelsket men bare er tiltrukket af ham rent sexuelt. Ved jo heller ikke hvor lang tid i har været sammen eller hvor gamle i er.
Men få de tanker ud af hovedet, han kan sikkert mærke det og en dag så gider han ikke mere :-(
tilføjet af

hullahop

nejnej, der er ikke noget i vejen med at have det sådan. sådan havde min x- og nuværende kæreste det også. hun var konstant bange for at vi skulle gå fra hinanden og det endte med at det var hende der slog op! dog ikke pga det...
tilføjet af

hmm...

Jeg vil give de andre ret i at du skal se at få de tanker ud af hovedet. Om ikke andet så må du jo snakke med ham om det...selvom lige præcis sådan noget kan være svært at snakke om. Du er jo heller interesseret i at det kommer til at lyde som om du ikke vil mere!:/ Men du skriver jo at du er meget forelsket i ham, og du må jo bedst selv vide det, så måske er problemet at du er bange for at han ikke er lige så forelsket i dig...? og at han en dag ikke vil mere..? Uden der går for meget Freud i det her, så skulle du måske overveje hvad disse tanker skyldes, om det er noget helt andet der er i vejen? ...I don't know..tænk over det. Jeg håber det ordner sig for dig:)
tilføjet af

prøver!

jeg prøver også.. Alle andre går og siger at jeg er positiv omkring alt andet, men......... Jeg har siddet et stykke tid nu og tænkt. Jeg tror det er fordi jeg før er blevet droppet uden den ringeste anelse om at nu var hans følelser væk..
tilføjet af

måske..

ja.. men det er svært at få tanker ud når de først er inde...
tilføjet af

tænker...

jeg tænker at det er bedst at snakke om det.. i løbet af dagen har jeg spekuleret meget over det og synes at han fortjener at vide det. Jeg er før blevet droppet på en forfærdelig måde så måske ligger problemet der...
tilføjet af

Bo kasper

Svenske Bo Kasper Band beskriver lige præcis det der i flere af sine sange..
Prøv at lyt til ham hvis du fgår tid..
Du lever i din fortid og fremtid!!
To ting du ikke kan ændre på!!!!!!.... Du har de tanker pga noget i fortiden og du tænker og tænker på hvad fremtiden har af uhyggelige ting at byde på!
Du er sikkert også god til at fordømme dig selv med den måde du nægter dig selv kærlighed!???
Hvis det ikke holder mellem jer, så har du jo altid en ting du kan bebrejde dig selv i fremtiden; at du ikke gav det en ærlig chance!!
Har du ikke fortjent at have det godt!?
JO DU HAR! SÅ LEV FOR HIMMELENS SKYLD I NUET!!!!!!
tilføjet af

det skal nok gå :-)

okay, det lyder fornuftigt. hvis man før er blevet droppet på en ikke så pæn måde, kan det godt give et knæk i selvtilliden, og så kan det næste forhold blive svært. men ja, bare vær ærlig over for ham, så er jeg sikker på han forstår og vil hjælpe jer igennem dit problem...det bør han gøre.
held og lykke med det, skriv gerne hvad der sker:)
Hilsen fyren i Århus
tilføjet af

Hvad så

Vi skal også dø en dag, så der er ingen grund til at være i live.....
Kan du se min pointe.....???
Lad være med at bekymre dig over ting, du ikke kan ændre. Nyd den tid I får sammen, og gør dit til at det bliver lang tid - måske resten af livet.
Men hvis I skal gå fra hinanden en dag, så gør I det, uanset hvad....
Hyg jer
tilføjet af

...øhm...?

Vil du ikke gerne lige forklare hvad din pointe faktisk er? Og hvad er det hun ikke kan ændre? ..for jeg forstår ikke hvad du mener med den sammenligning med at vi alle skal dø...
hilsen fyren i Århus
tilføjet af

TIL ALLE DER HAR SVARET..

Tak for alle jeres svar.. Jeg har prøvet at snakke med ham om det og han forstod at jeg var bange, og fortlate at det var han også selv, såeh..... Mange tak til jer alle igen for jeres forskellige svar der har hjulpet..
En nu glad pige
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.