8tilføjet af

EM's største målmandsprofil

Hvem synes I er førstevalget til målmandsposten på EM-slutrundens All Star-team - Iker Casillas eller Santiago Canizares? Eller er der andre der burde besidde denne post?
SurferDude
tilføjet af

Buffon!!!!

Jeg synes klart at buffon er både europas og verdens bedste målmand....
tilføjet af

Sørensen ;-)

Nej helt realistisk, så er han kommet meget, meget langt siden VM for 2 år siden.
At han skiftede til Aston Villa er nok noget af det smarteste han har gjort i sin karriere længe, og de lukkede altså kun 47 mål ind i hele sæsonen, og var faktisk med fremme i lang tid.
At de så ikke kunne finde ud af at score mål, er sgu ikke hans problem.
tilføjet af

Casillias

Casillias er klart verdens bedste målmand! Se alle de fantom-redninger han har for Real Madrid.
tilføjet af

Buffon

det må ligge til buffon, eller måske baia
tilføjet af

Peter Chech.. er den bedste...

Hej alle.....
Jeg har lige siddet og læst alle meningerne om hvem der er den bedste målmand ved EM, og jeg mener at alle disse stjernemålmænd, med en masse "TV-redninger" kommer til at floppe ved EM. De har alle skullet toppe midt på sæsonen for deres klubber, og derfor burde de være trætte på nuværende tidspunkt. Derimod mener jeg, at Tjekkiets målmand Peter Chech bliver den helt store overraskelse. Han har ikke stået for en storklub i denne sæson, men er efter min mening i samme klasse som de andre stjerner, og der er vel også en grund til at han flytter til Chelsea efter EM. Til EM skal han jo også bevise overfor fodbold-europa, at han har klassen til at spille for Chelsea, og det har han også, og udover det så er han ikke mæt lige som nogle af de andre målmænd. Derfor mener jeg at Peter Chech bliver slutrundens helt store målmandsprofil.
tilføjet af

En har allerede bevist...

Jeg synes stadig det er Casillas der er den bedste.. Spanien spillede mod Rusland, og allerede der viste han at han virkelig ér verdens bedste målmand, efter han havde nogle rigtig flotte redninger...
tilføjet af

Stik modsat

Jeg har stik modsat mening... Efter VM for 2 år siden, har han ikke været i nærheden af samme niveau på landsholdet! Efter den fatale kamp mod England, har han nået noget nær sit bund niveau! Han er langt fra så god, som da vi spillede og vandt over Frankrig 2 - 0!
Men en ting er sikkert. Det er godt han skiftede til Aston Villa!
tilføjet af

Casillias

Jeg ka ik være mere enig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.