4tilføjet af

El Ol

Utrolig flot Ol-åbningscerimoni.
Mange forskellige nationer repræsenteret med et mangfoldigt mix af forskelligartede hudfarver, og masser af smil.Mange Afrikanske lande repræsenteret med mange hvide indvandrere, og mange vestlige lande repræsenteret
ved mange farvede indvandrere. Nord og Syd , Øst og Vest, hånd i hånd i fredelig
konkurrance og sameksistens. Flot, flot.
Kun synd at Kipketeren ikke kunne deltage.
tilføjet af

også flot med historie

Ja, men det var også meget flot og en oplevelsesmæssig berigelse med det store show før nationsindmarchen, hvor tilskuerne og seerne fik opfrisket deres historie om det antikke grækenland - om græske guder og fabeldyr, om græske filosoffer om græsk antikke kunstnere om demo-krati (Demos Kratos), ja kort sagt om nutidens vestlige civilisations vugge, det var virkelig smukt!
tilføjet af

Ja!

Meget flot.
Ingen religiøse brandtaler, ingen voldtægter, ingen tyverier og ingen mord. Kun folk der opfører sig ordentligt og har fornuftige ting at give sig til.
Øh, hvor var det ,lige du ville hen med dit indlæg?
Prøver du at fortælle os, at der findes ordentlige folk af andre racer, som godt kan være sammen fredeligt? det tror jeg faktisk alle ved, også vi såkaldte "racister".
Fatter faktisk ikke helt hvor du vil hen og slet ikke under Integration?
Begynder du ikke at blande politik ind i sport nu?
Nå, fatter bare ikke havd det går ud på, men jeg har heller ikke fået mere end en kop kaffe endnu( og det var kl. 05.00)!
tilføjet af

Mangfoldighed

Blot understrege den positive oplevelse jeg havde af at se at integrationen i verden generalt ud fra et kosmopolitansk syn går i positiv retning , og at fællesskabsånd og bånd kan eksistere hånd i hånd ,når politik og fordomme ,ikke iblandes og uanset nationalitet, religion, farve. Jeg har aldrig kaldt dig eller andre racister, endsige ej heller tidligt op om morgenen. Og at du ikke har fået din kaffe,det synes jeg ikke at du skal bebrejde mig.
tilføjet af

Bare rolig...

Hej Elven.
Bare rolig, jeg bebrejder ikke dig noget, heller ikke hvad kaffen angår ;-)
Jeg ved bare ikke hvad det er, men så snart jeg ser sådan et indlæg som dit startindlæg, ja så føler ejg at du anklager alle andre, for det viser jo, at alle andre kan finde ud af det. Det er bare os dumme danskere der i vores lille racistiske afkrog af verdenen ikke kan finde ud af en pind!
Jeg synes da også at det er dejligt, at det kan foregå på den måde, men lad dig nu ikke bedrage. Under overfladen ved OL, vil du finde megen misundelse, mange fordomme og meget had til konkurrenterne. Det andet er en pæn facade.
Endvidere skal idrætudøverne ikke leve med hinanden hver dag, året rundt, dør om dør!
Nu vil jeg have den kaffe :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.