17tilføjet af

du krænkede min datter

tænk at du var ude på at ødelægge min familie.........
tænk at du var som du var uden at jeg gennemskuede dig.....
først nu når jeg tænker tilbage - kan jeg se tegnene....kan jeg se klart.......
hvorfor du var alene - hvorfor du ingen venner har - hvorfor du tilbringer så meget tid alene. hvorfor du var så hemmelighedsfuld - hvorfor du var så jalou på .....

jeg kan ikke være i min hyggelige stue mere - jeg skriger min smerte ud hver nat - så jeg er helt udkørt.

du har ødelagt min tiltro til folk og måske med vilje - fordi jeg gik dengang - og tro mig du HAR fået hævn.... du har ødelagt min sjæl og tillykke med det...

hvad skal jeg gøre nu - hvordan skal jeg komme videre - hvordan redder jeg hendes sjæl for ikke at få ar for livet? spørger jeg..... men får ingen svar kun hånligt grin....af alle.

og det er takken for varme - for venskab - for kærlighed.......

hvordan kommer jeg videre med min smerte...... svaret ligger i vinden og den blæser den forkerte vej......

så tro mig - du fik din hævn....
tilføjet af

Ulykkelig historie

Undskyld mange gange for at jeg spørger, men hvad handler det om?? Tror jeg har været det samme igennem.. Lyder rimelig bekendt.. V gerne hjælpe, hvis du har lyst til at uddybe lidt..
tilføjet af

Lyder alvorligt..

Jeg læser både had / smerte i dit indlæg...dine ord virker stærke på mig...jeg sidder også o tænker på hvad som er sket..
Vil du løfte sløret...eller skal vi bare fantasere videre...og få hver vores lille historie id ad det.
Vh....Lonni
tilføjet af

han krænkede min datter.....

i mit hjem - i min stue - imens jeg sov. Jeg blev vækket fordi hun endelig turde sige fra - Han var min store kærlighed - det var jeg ikke.
hvordan kunne jeg være SÅ dum - hvordan kunne jeg være SÅ naiv - hvorfor opdagede jeg ikke noget? fordi sådan mænd er snedige - fordi sådan mænd har tid nok. De får jo hvad de brug for........
min datter har gennem lang tid måtte udstå hans tilnærmelser uden at hun turde sige noget - uden at jeg kunne hjælpe hende - Jeg viste jo intet. Nu er alt kaos - men nu er han meldt til politiet. Tilbage sidder jeg med et hjerte der er knust - en tillid til mænd som er ødelagt. Og en datter der har oplevet noget hun SKULLE/VILLE ha være foruden hvis bare jeg havde været opmærksom. Derfor kan jeg ikke sove - derfor får jeg ikke fred. Det køre gennem hovedet hvert sekundt - hvordan kunne jeg svigte min datter sådan - hvordan skal vi kunne komme videre..... svaret får jeg aldrig......
tilføjet af

Føler med jer

Jeg føler dybt med jer begge.
Hvor er det frygteligt....simpelhen ubeskrivligt!
Men hvor er det godt gået af dig, melde ham til politiet.
Tro mig, det er der mange der ikke gør.
Jeg håber i får hjælp, begge to, for det bliver /er hårdt at kommer igennem og oven på igen.
Dit hjerte må gøre så ondt, jeg kan overhovdet ikke forestille mig, hvor ondt det må gøre!
Jeg mangler ord.
Med ønske om ALT det bedste til dig og din datter, i fremtiden!
Duece
tilføjet af

var det et familiemedlem ??

Sådan som jeg får læst din forklaring..så lyder det af, at det var een, som i havde tillid tid, og hvor det ikke var ok. og ikke naturligt at have sex med din datter....hvis det havde været en kæreste, havde det sikkert ikke overrasket eller krænket dig.
Hvorfor var han i jeres hus om natten...hvorfor kunne han komme i nærheden af din datter og hvor gammel er din datter?
Hvis det er som jeg læser det, så er det en meget trist historie, og måske skulle du søge lidt psykologhjælp til at få sankket det igennem, sådan at du igen kan få et lyst liv, og din tiltrængte nattesøvn.
Jeg tænker på dig / jer..og ønsker i snart må få fred i jeres sjæle.
Mange hilsner
Lonni
tilføjet af

Et stort problem.

Hej Musen,
Jeg har så lidt svært ved tro din historie, da det vel er normalt man får rådgivning og hjælp i familier hvor der har fundet incest sted.
MVH.
tilføjet af

han var min kæreste......

Min datter får psykologhjælp, nu...
Min datter er 15år - han mener hun fristede ham - han siger han var svag....men..
en normal mand over 50 får ikke lyst til et barn på 15. En normal mand har nok i sin kæreste.... en sådan mand skal holde sig væk, hvis han har sådan tanker.. han må vide det gør skade på en barnesjæl....
tilføjet af

Vide grænser....

Jeg kan sagtens følge dig..sagtens..men det normale har vide grænser, vi hører hver da om voksne mænd forgriber sig på piger, som ikke engang er fyldt 15 år...de er de pedofile ligeglade med...det unormale ligger i..efter min mening, at de kun tænker på deres egne behov..og totalt overser, at de gør børn fortræd...men de kan ikke modstå fristelsen åbenbart.....
Havde du slet ike fattet mistanke om, at han følte sig tiltrukket af din datter ?? det med bagklogskabens klare lys, nytter jo ikke nu, hvor skaden er sket.
Jeg håber, tror også, at din datter kommer igennem det, og ud på den anden side som et velfungerende menneske igen, det tager tid, men det skal lykkes.
Hvordan tager krænkeren det..ved i noget om det❓Håber han ved hvor stor fortræd han har gjort jer begge to..og at han er blivet klogere.
Mange venlige tanker til dig og din datter :-)
Lonni
tilføjet af

Du har ret.

Jeg kan kun give dig ret, han burde have tænkt sig om, frem for at lade sig styre af sine lyster. Håber i kommer over det, og finder jer selv igen.
MVH.
tilføjet af

det gør mig ondt

Åh, hvor får man lyst til skade sådan et svin, virkelig skade ham så han aldrig bliver sig selv igen, nøjagtig som han har gjort ved din lille pige...
Det gør mig bare så ondt og jeg forstår virkelig godt at du har brug for at komme ud med det et sted som her, og høre udenforståendes meninger om det..
Jeg håber virkelig at dig og din datter finder ud af at komme ud på den anden side af alt det her som hele mennesker... min lillesøster blev selv misbrugt af en nabo da hun var 12 og hun er heldigvis, pga hjælp og sin stærke personlighed, sluppet ud af det som et helt menneske... hun fylder snart 17..
Jeg ønsker jer alt held og lykke... du kunne ikke have gjort mere end du gjorde...
Knus.
tilføjet af

tak for dine ord........

Det er hendes valg at vi skulle melde ham. Jeg bakker hende 100 op. Men hun har haft kærester og har haft sex før, det er ikke en undskyldning, men en planke jeg kan bruge, når jeg skal fortælle hende at sex er smukt - at sex ikke er forkert, bare man elsker hinanden. Hendes psykolog er en god kvinde. Jeg har ikke mødt hende endnu, men min datter er glad for hende.
Min smerte - mit savn hører hun ikke. Jeg formår at grine og være glad sammen med mine børn. Og min kærlighed til manden er væk. Jeg får smerten ud ved at skrive her, men også at skrive til ham. Han svare mig men jeg er ikke naiv - jeg bliver ikke påvirket af hans ord. Han skal tale med politiet i dag...
Men tro mig, jeg støtter min datter 110, jeg skal/vil ikke risikerer noget. Sådan person er jo snu, sådan person ved jo hvordan man skal preperere moren. Han ved jo hun elsker ham og ved hvad han skal sige for at hun smelter igen. Men ikke mig - min kærlighed er væk og min smerte er lagt bag muren.
Det gør mig ondt at hører din historie - at ingen troede på dig. En mor skal være der for sine børn...Beskytte sine børn, men det er så svært nå man ingen signaler får. Jeg troede at man hurtigt fornemmede sådan noget. Men så let er det bare ikke...
Man kan bare være bagklog....
tilføjet af

Glæder mig

Kære Musen.
Jeg har valgt at svare dig lidt e-mail agtigt:

<Det er hendes valg at vi skulle melde ham. Jeg bakker <hende 100 op.
Det er jeg glad for og det er flot at du bakker hende op. skulle hun senere i forløbet vælge at trække sig ud, skal du blive ved med at bakke hende op. Det er hendes følelser der tæller. Håber at hun står distancen og får ham bag tremmer.
<Men hun har haft kærester og har haft sex før, det er <ikke en undskyldning, men en planke jeg kan bruge, når <jeg skal fortælle hende at sex er smukt - at sex ikke er <forkert, bare man elsker hinanden.
ja men når man er 15 år er sex noget andet end når man er voksen, og jeg er glad for at du fortæller hende at det kan være smukt etc. Alligevel er hun, stillet i forhold til en mand på 50, uskyldig, selv om hun har haft sex et par gange,. Det tager noget tid før man bliver sin egen seksualitet bevidst, selv om man har haft sex. Der findes utallige her på forummet der har haft sex, men stadig ikke ved så meget om det, og spørger folk til råds. Det er dejligt hvis du kan snakke med din datter om sex, og jeg håber at det ikke ødelægger noget for hende hvad der er sket. det er stadig ham der er galt på den.

<Hendes psykolog er en god kvinde. Jeg har ikke mødt <hende endnu, men min datter er glad for hende.
Det glæder mig at høre. jeg var også glad for min i starten der var specialist i incestforhold. Hun virkede som om hun lyttede og troede på mig, lige indtil min mor blev inviteret til samtale. jeg har siden haft gode erfaringer med psykologer og der er mange gode. så længe din datter er tilfreds er alt i orden, men vær opmærksom på at godt kan være hun melder fra, og så må i snakke sammen om hvorfor. det er vigtigt at hun får det hele bearbejdet, så hun ikke skal igennem en ubehagelig genoplevelse af det hele mange år senere.
<Min smerte - mit savn hører hun ikke. Jeg formår at <grine og være glad sammen med mine børn. Og min <kærlighed til manden er væk.
MEGET STORT! Jeg er rigtigt glad på din datters vegne over din støtte.
<Jeg får smerten ud ved at skrive her, men også at skrive <til ham. Han svare mig men jeg er ikke naiv - jeg bliver <ikke påvirket af hans ord. Han skal tale med politiet i <dag...
Gem din korrespondance med ham, og pas på hvad du skriver. Det kan blive et juridisk problem hvis du sviner ham til eller truer ham. Sørg for at du har original korrespondancen ved hånden hvis der bliver en retssag. Du kan bruge din korrespondance til at forberede din datter på det forsvar han vil bruge i retten, og hun kan forberede sig på hvad hun vil svare. Jeg tror personligt ikke jeg ville skrive til svinet, men det er din sag. lad være med at fortælle din datter at du skriver til ham, medmindre det er uundgåeligt. Det vil såre hende at du overhovedet har noget at sige til svinet. Brug hans forsvar i brevene som eksempler på hvad han kunne besvare hendes anklager med, så hun står så stækrt som muligt.
<Men tro mig, jeg støtter min datter 110, jeg skal/vil <ikke risikerer noget. Sådan person er jo snu, sådan <person ved jo hvordan man skal preperere moren. Han ved <jo hun elsker ham og ved hvad han skal sige for at hun <smelter igen. Men ikke mig - min kærlighed er væk og min <smerte er lagt bag muren.
igen stort af dig, og jeg synes du er meget stærk. Du har gennemskuet hans løgne, og du stoler på din datter. Det er SMUKT. Bliv ved med det.
<Det gør mig ondt at hører din historie - at ingen troede <på dig. En mor skal være der for sine børn...Beskytte <sine børn, men det er så svært nå man ingen signaler <får. Jeg troede at man hurtigt fornemmede sådan noget. <Men så let er det bare ikke...
Desværre er det ikke så let, og man kan let overse signaler da de ikke altid er entydige. barnet er ofte bange for at såre sin mor, og afhængigt af barnets alder kan overgrebsmanden overbevise dem om mange giftige ting, såsom "mor vil ikke elske dig mere hvis du fortæller det" " det er vores lille hemlighed". Etc. etc. klassikerne er mange, og du kender dem sikkert. Det vigtigeste er at det er slut nu, og at det ikke sker igen. Man lærer af erfaringer, og ingen vil nogen sinde slippe af med at misbruge en af dine børn igen, det er sikkert. Bagklog kan man desværre ikke bruge til noget, men du har lært af det, og kan måske hjælpe andre hvis ud fornemmer at noget er galt. Måske bliver en vens børn misbrugt, måske en veninde til din datter. Du vil være hypersensitiv over for signalerne, og det kan måske hjælpe en anden i nød.
Det vigtigeste er jo som sagt at du støtter din datter, og det kan jeg høre at du gør. Held og lykke med at komme videre, og forhåbenligt få svinet straffet.
det glæder mig at du er bevidst om dit ansvar som mor, og det giver mig stort håb for din datter. Tro mig du kunne ikke vide det. Man forventer jo ikke at en der kan være SÅ sød kan være så ond.
Mange håbefulde tanker
DDD
tilføjet af

bravo ddd

hej det var virkeligt stærkt gået ddd
hvor har du dog ret i det du skriver.
Til musen
jeg kan ikke trøste dig, men du skal og må ikke bebrejde dig selv noget, jeg ved desværrer at mange piger har oplevet det samme som din datter, nogle også det som var meget værrer, jeg ved godt det ikke er nogen trøst, men værn om din datter og støt hende alt det du kan, alt for mange unge piger har ikke den støtte.
det er en stor smerte din datter har oplevet, et skal du værer klar over hun glæmmer det aldrig, men giv hende troen på livet, så hun kommer så let som muligt, over den oplevelse.
jeg kender desværrer alt for mange som senerer i livet bryder sammen ( tit i 30-40 års alderen)fordi der ikke var nogen som hjalp dem i tide, eller troede på dem.
Et skal du vide, det er desværrer ikke så sjældent det din datter har oplevet sker. ( jeg fatter ikke de mænd )
men jeg kan frygte at ca 20% af alle piger i danmark har haft den kedelige oplevelse, alt for mange er blevet truet til at tie og har gået med hele smerten selv, så jeg er virkelig glad på dine og din datters vegne at hun hører til de heldige, som har fået støtte
et må i aldrig gører
stoppe med at tage imod de tilbud i får, for det er/ kan værer farligt at stoppe den behandling for hurtigt.
Du skal også vide det er vigtigt for dig at få hjælp til din smerte, om det er i en støtte gruppe, du kan få den bedste hjælp ved jeg ikke.
men et godt råd kan værer både for dig og din datter at i begge skriver jer ud af det.
jeg har heldigvis fået hjulpet flerer til at skrive sig ud af det.
måden det gøres på kan værer ret enkelt og alligevel svært.
som udgangspunkt brug en trappe, det posevtive er over trappen der er i!
det negative er under trappen i kasser, tag en frem af gangen og kik på indholdet og beskriv det, jeg ved det er en virkelig god måde!
tilføjet af

Husk dig selv (et par links...)

Først og fremmest lad mig sige, at det gør mig utroligt ondt for dig og din datter. Det glæder mig for jer begge, at I nu står sammen, og at du er der for hende.
Men glem nu ikke dig selv! Hvis du skal være der for din datter, må du først og fremmest være der for dig selv også. Der findes mange incest-rådgivninger rundt omkring i landet, og på langt de fleste tilbydes også rådgivning til de pårørende, og det tror jeg helt sikkert ville være guld for dig, så du også kan få bearbejdet den enorme skyldfølelse, du bærer rundt på.
Jeg har ledt lidt på nettet, og fundet følgende links, som jeg håber, du kan bruge:
http://hjem.get2net.dk/sos-dk/kobenhavn/incest.htm
www.bornenettet.dk (hvor du kan finde forældrenettet), eller du kan ringe til dem på Forældretelefonen:
35 55 55 57
Mødrehjælpen: www.mhj1983.dk (hvor der også er links til en MASSE andre gode sider)
Og endelig Støttecenter mod incest i Danmark: www.incest.dk
Jeg sender jer begge de varmeste tanke med ønsket om alt det bedste!
Knus
Marianne
tilføjet af

opsumering af indlægget.........smil

I fredags var vi i retten og han blev kendt skyldig, fik 3måneders betinget fængsel og min datter fik tilkendt 20.000kr i erstatning. Plus at det kommer til at stå i alle hans papirer.
Han ankede sagen til Landsretten, men vores advorkat tror han frafalder anken når han har talt med sin advorkat fordi han straf kan næsten kun blive hårdere idet vores forsvar står SÅ stærkt..Og han har nu 3 til 4 gange lavet sin forklaring om...og hvis han ikke frafalder.......okay, så tager vi bare det også.........
Min datter har det SÅ godt nu, politiet troede på hende/os - retten troede på hende/os, hun sejrede ved at tale sandt..
Jeg ville bare lige ud med det, er SÅ jublende glad på min datters vegne....
tilføjet af

Tillykke med sejren..

Jeg er ikke sikker, men er du ikke også samme "mus", der havde indlægget "Hvordan kommer man videre" under signaturen "Musens tanker" den 22/7?
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=141&posting=40407#40407
Hvorfor, jeg spørger, er nemlig, at jeg godt kan huske din forfærdelige historie. Jeg svarede dig under det nævnte indlæg, men ikke i denne tråd. Men jeg tænkte længe på dig og din datter og håbede på, at I kom ovenpå igen.
Derfor glæder det mig utroligt at høre, at I har vundet over ham og er kommet så meget videre i livet. Nu kan helingsprocessen rigtig gå i gang. ;O)
Tillykke med det og god vind fremover til dig og din datter (og er du ikke samme person, gælder mine ord selvfølgelig alligevel).
Mvh. Deci
tilføjet af

Jo.........

Det var mig...og jeg er kommet videre,men med ar på sjælen, selvfølgelig.........Det kan nok ikke undgået.....ingen tiltro mere....
Men bare min datter har det godt, er alt okay og jeg vil altid vogte om hende..
Tak for din omsorg jeg læste det igen og igen den gang....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.