8tilføjet af

Du dræbte Mikkel...

Kære Dig billist på landevejen.
Du ramte Mikkel, men kørte bare videre, havde du travlt? Mærkede du ikke hans lille bløde krop, da du alt for hurtigt kørte forbi? Eller er du for vant til det, efter mange år på landevejen?
Jeg kom forbi, jeg håber det kun var lidt tid efter. Der slæbte Mikkel sig afsted på to forben langs vejkanten, han klynkede ikke engang på trods af hans unge alder. Jeg tændte mit katastrofe blink, stoppede alle de biler jeg ku, var du imellem? Endelig kom der en lastbils chauffør, der havde en jernkølle med. Han gjorde det, du skulle have gjort. Nu lider Mikkel ikke længere. Men jeg vil i lang tid huske hans blik, da han kiggede op på mig. Men jeg vil i længere tid huske Dig billist, fordi du dræbte Mikkel. Fordi du havde travlt og var ligeglad. Det til trods for man på køreskolen lærer at man stoppe for det, der er på størrelse med en hund, det var Mikkel.
Du ramte Mikkel, men kørte bare videre, jeg tilgiver dig aldrig.
Venlig hilsen
Mountain.
tilføjet af

Ved...

ikke om du forventer et svar, synes også at der er forfærdelig at bare lade et dyr ligge og lide. Må ærlig indrømme, at jeg er en forfærdelig kylling når det kommer til at slå dyr ihjel.
Så den ene gang, hvor det sket for mig, at en kat løb i min bil, blev den samlet op, pakket i min pæne jak, blev lagt på passagersæde og transporteret til dyrlægen, hvor den blev behandlet opereret, syget sammen og plejet. Blev pakket i bilen igen, efter betalning af regningen.
Derefter kørte jeg i området hvor jeg har kørt katten over og gik fra hus til hus til jeg fandt ejermanden. Ved du så hvad hans svar var? "Nu er den endnu grimmer end før, kunne du ikke bare har kørt over den igen?!"
Så nu er jeg stolt ejer af en ubeskrivelig grim og doven kat, som har lettet min pengepung og beslaglagt min mands lænestol.
Min mands regnestyk, som bliver offentliggjort til alle der hører på ham lyder, at hvis jeg bliver ved med at kun køre en kat over gennemsnitlig hver 15 år går vi ikke helt fallit.....:-)
tilføjet af

Din historie går lige i hjertet

hvor er DU DEJLIG 🙂
Ayla
tilføjet af

Tak

for det.
Tror mig, jeg bliver grinet meget af. Du kender godt de der fester, hvor der mange der ikke kender hinanden og hvor snakken starter lidt langsomt???
Så plejer min mand gerne at rejse sig og sige: "Jeg har en historie, hvordan min kone kan sammentidlig lette visa kortet med at jeg blev frakendt retten til min lænestol. Hvis der er en der kan fortælle en bedre historie i aften, giver jeg en god omgang mad næste lørdag." - Og så er der gang i sagerne :-)
tilføjet af

Neeeej

Jeg kan ikke holde sådan nogen historier ud. Tænk at nogen folk gør det. Mit stakkels dyrehjerte bløder...
Jeg føler med dig...og Mikkel
tilføjet af

Ikke et svar kun et håb om,

at nogen af de folk der bare kører væk, læser dette her og tænker sig om. Jeg kan heller ikke aflive, men jeg kan få fat på en der kan.
Det er godt at du har fået en sød kat. Jeg fandt min undulat, flyvende rundt udenfor heldigvis ku vi fange den og der var ingen der henvendte sig trods seddel. Så nu bor han hos os og han er rar.
tilføjet af

ha ha ja kan lige forstille mig det :)

men det er nu dejligt at hører din historie, når vi daglig kan læse diverse grufulde historier om dyremishandling.
Endnu engang tak fordi du er til, verden er et bedre sted, med mennesker som dig :)
Ayla
tilføjet af

Tak.

det var også en rigtig træls oplevelse.
tilføjet af

der er simpelthen

for mange idioter der er fuldstændig ligeglad med dyr. det brister mit hjerte hvergang.
er selv fuldkommen vild med dyr. har selv to katte. den ældste reddede jeg selv fra at blive aflivet.
synes dem der kører dyr over og opdager det (man kan også være ude for at man ikke mærker noget) og bare lader som ingenting skulle prøve at opleve det samme. og dem der mishandler dyr, selv skal mishandles på samme måde.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.