6tilføjet af

Vi er alle ens

Jeg kom til at se en udsendelse om folkets meninger om bøsser. Som I sikkert ved, har der været mange grove overfald på bøsser. Men hvorfor? - På grund af deres seksualitet?
En mand var så åndssvag, at sige at han da sagtens kunne finde på at slå en en bøsse ned, fordi han var en vanskabning. Hvor klog er man så?
- Jeg forstår det simpelthen ikke! Folk der har den mening, synes jeg er nogle af verdens største fjolser. Det kan da ikke passe, at hver eneste gang bøsser bevæger sig udenfor en dør, skal de gå og føle sig utrykke.
Men hvorfor er der så mange negative fordomme og meninger omkring de homoseksuelle?
Jeg føler virkelig med dem, for de er jo præcis de samme som os. Den eneste forskel, er vores seksualitet.
Om man er hetero-, bi- eller homoseksuel, er da fuldstændig lige meget.. - Vi er jo alle sammen ens.
tilføjet af

"anderledes"

jeg kan heller ikke forstå det? Det drejer sig jo ikke kun om bøsser. Det er når man skiller sig lidt ud fra mængden, at nogen synes de har ret til at overfalde én. Engang var det punkerne der ikke kunne gå i fred...jeg forstår det simpelthen ikke.
tilføjet af

Det har du ret i...

Det er lige så snart man skiller dig ud. Jeg havde bare valgt bøsser som et eksempel, fordi jeg var blevet så forarget over at man kunne tænke og sige som han nu gjorde.
Men hvad er det egentlig folk har imod homoseksuelle? Personligt, synes jeg at de fleste bøsser er kanon friske og sjove. De klæder sig 10 gange bedre end så mange andre. De forstår at vise medfølelse og tænke på deres medmennesker. Ja, der er jo så meget..
Men hvad har de gjort, siden de bliver overfaldet og får deres egen kategori som "anderledes"?
Jeg kunne enormt godt tænke mig, at en som netop har den negative holdning om bøsser deltog i debatten, men jeg er desværre bange for, at hvis man er én af dem, så er man ikke voksen nok til at debattere om dette emne...
tilføjet af

Ja det kunne være spændende

Men som du skriver, så findes der sikkert ikke nogen der kan argumenterer ordentligt for det. Det kan josimpelthen ikke lade sig gøre...
tilføjet af

HER ER BEVISET....

www.danskantiparti.dk kan man læse et kopi af et brev fra landsforeningen for bøsser og lesbiske, på siden fakta om de pædofile, hvori de skriver, Citat: desuden forudsætter frigørelsen for homoseksuelle at al sexuelitet også sexulitet mellem børn og voksne bliver frigjort.
citat slut.
tilføjet af

Argumenterer som en åndspygmæer

Problemet med de åndelige undermålere i Danmark er, at de er udenfor pædagogisk rækkevidde, man ser deres mentale tilstand og adfærd er som en flok åndeligt indskrænkede landsbytosser.
For sådanne gælder, at man ikke kan kommunikere normalt med dem, de er ikke modtagelige overfor argumentation, og forstår kun kommunikation på deres eget ekstremt lave åndsniveau.
tilføjet af

pis og papir

bøsser er en mand som er til fyre. og det er folk meget i mod. men når det er lebber vi snakker om er alt okay.. jeg er bi. og det ved min forlovede men jeg har sagt at den eneste jeg går i seng sammen med er min forlovede. han siger det er okay hvis det var... men hvorfor bedømmer i bøsser men ikke lebber... jeg kender mange fyre som mange tror de er bøsse fordi de er meget femi i deres træk og det bliver de udlukket pga det. skulle jeg så også blive udelukket fordi jeg heller vil gå til boksning end ballet, fordi når andre piger går i højhælet vil jeg heller gå i tennissko. når piger slås er det rive i håret og kradse, jeg bruger min næver og har aldrig lagt nederst selvom det er en fyr der vejer det dobble af mig.. så nu har jeg fortalt hvordan jeg er.. er jeg stemplet som havl fyr eller hva??? det er noget pis sådan noget...... fuck folk der gernere andre folk pga farve eller de er bøsse.. dem knalder jeg ned...............
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.