8tilføjet af

Dronning Ritt og Kong Klaus!

Den private milliardfond Realdania blev forrige fredag afvist, da fondens topledelse tilbød Københavns Kommune at bygge en bro fra Kvæsthusbroen til Operaen på Dokøen, et underjordisk P-anlæg ved det nye skuespilhus og en park på Kvæsthusmolen. Gavens samlede værdi: 525 mio. kr.
»Jeg er dybt, dybt rystet. København får tilbudt en kæmpe gave, og når det sker, så bør partierne bag kommunens budget selvfølgelig få besked. Den her sag skal undersøges helt til bunds,« siger kulturborgmester Martin Geertsen (V).
Hahaha - hvor er der mange Dronninger der har fået nykker!
Yderst pinlig - æbleskrog!
http://www.berlingske.dk/kobenhavn/artikel:aid=821860/
tilføjet af

Inspireret af Brixtofte

Jamen, er det ikke bare en gentagelse af farumborgmesteren, der også praktiserede enevælde, uden trang til at dele relevante informationer med økonomiudvalg og kommunalbestyrelse.
Næh, Ritt og Brøndum ka!
tilføjet af

Hvem er

Brøndum? Er det ikke ensnaps - du mener vel Bundam?
tilføjet af

Deres argument var vist

at de rige ikke skal bestemme, hvordan København skal se ud, hvilket vel er fair nok. Om den aktuelle gave skulle være afvist eller ej, synes jeg er svært at tage stilling til.
tilføjet af

Prins Ib og Kong Kurs

Alle er konger og dronninger i deres eget private helvede.
tilføjet af

Det burde være forelagt

Det burde være forelagt i borgereprænsentationen, så partierne samlet afgjorde sagen. Det er vel derfor at man har en BR. Alt andet lyder som en form for tilsidesætning af demokratiet i København, som da heller ikke kan overraske nogen når det er tale om Ritt Bjeregaard og Klavs kludder Bornedam
tilføjet af

Det er for pinligt

Jeg er bestemt ikke en af MareRitts største tilhænger, men at prøve at piske en storm op i dette lille glas vand er for sølle. Hvis en gavegiver kræver at man på forhånd skal erklære sig som tilhænger af deres forslag for at kunne få en "gave" fra dem, så er det da fonden og ikke Ritt der har fået storhedsvanvid.
Hvis denne kapitalstærke fond var kommet og sagt at man ville give 500.000.000 til løsning af et problem var det jo noget andet. Men når de kun vil have løsningen til debat hvis de bliver lovet at blive hyldet - så har de selv sat sig uden for det gode selskab.
Penge er nu rare at have - men det skal ikke stå over borgerne i kommunen.
tilføjet af

Det bestemte gavegiveren jo

De ville ikke have gaven til debat, men ville være sikker på at den blev hyldet af overborgmesteren inden de ville lægge navn til.
Så hvad er det du er sur over.
tilføjet af

Sjovt at skrive gave

når alle ved at Mærsk trækker sine 'godgørende formål' fra i skat. Intet kommer foruden omkostninger.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.